Perjantaina pakkasin koirat ja tavarat jo aamulla autoon ja jatkoin suoraan töistä Evolle lunnipäiville. Ilta meni saunoessa, syödessä, kokousta pitäessä ja lunni-ihmisten kanssa seurustellessa.

Lauantaina ohjelmassa oli mm. koirien aktivointia ja Topikin harjoitteli uusia temppuja aivan innoissaan ja Vegakin pääsi naksun avulla temppuja harjoittelemaan, vaikka ei lunni olekaan ;c) Käytiin myös kunnon lenkillä ja ennen lähtöäni tein vielä Topille tonnikala-jäljen. Topi oli aikas innoissaan siitä :c)

Iltapäivällä suuntasin auton kohti Tamperetta ja sieltä Vegan kasvattajan luokse kyläilemään... Yön majailimme Stiinan luona. Kiitoksia Stiina majapaikasta :c) Su-aamuna ajeltiin Levekin kentälle Cimillan-kasvattajapäiville. Iltapäivällä kurvasin taas Tampereelle, koska olin ilmoittanut Vegan vielä kahteen agi-kisaan. Kuluneella viikollahan oli tullut täyteen vuosi ja 1 päivä ekasta 0-voitosta...

Starttasin ekassa kisassa toisena ja tokassa kolmantena. Tämän vuoksi laitoin Vegan häkkiin, koska en olisi kerennyt hakea sitä autosta. Ekalle radalle sain herätellä Vegan häkistä ja sain innostaa sitä aikalailla, että sain sen edes haukkumaan!! Itselle tuli taas sellainen tunne, että Vega liikkuu kauhean hitaasti, mutta onneksi sain jatkettua ohjaamista omasta mielestäni ihan tosissani. Harmiksemme ihan radan lopussa Vega tiputti yhden riman tiukassa käännöksessä. Vegan aika oli kuitenkin lähes 5 sek alle ihanneajan, joten saimpahan taas sen opetuksen, että ei kannata lopettaa ohjausta vaan yrittää tehdä ja kerätä niitä nollia.

Toisen ratantutustumisen ajaksi en sulkenut häkkiä vaan laitoin Vegan hihnalla kiinni häkkiin. Nyt se olikin hereillä rataantutustumisen ajan ja haukkui välillä perääni. Nyt tuli taas ensimmäisellä esteellä se tunne, että koira liikkuu "raivona" ja heti tuli sitä raivoa omaan ohjaukseenkin. Puomin alastulo on tosin törkeä! Yritin karjua Vegalle jo puolessa välissä puomia jotain uhkauksia, mutta juoksi puomin läpi, minä jäin jälkeen ja oli lähellä, ettei hypännyt väärää estettä. Sain viime hetkellä sen muurilta pois ja tyrkkästyä putkeen. Jossain vaiheessa Marika tuli sanomaan, että olivat kuuluttaneet Vegan olevan edelleen johdossa ajalla 36 ja jotain, taisi olla nollalla alkava nuo kymmenykset. Siinä sitten jännitettiin, mutta yksi toisensa jälkeen loppupään koirille tuli jotain virheitä kunnes viimeinen koirakko suoritti radan puhtaasti maaliin ajan ollessa 36 ja kolkyt-jotain. Kuuluttaja totesi sen riittävän toiseen sijaan göötin voittaessa. Silloin repesi riemu, laukesi jännitys ja jalat ja kädet tärisi vaan ja puheesta ei meinannut tulla mitään.

Kiitokset kisaseurasta Marikalle ja Riikalle sekä Anna-Kaisalle ja Mikolle sekä Vegan Onni-pojalle. Sori jos tää vähän sekoili tuloksen selvittyä, mutta ehkä tämä tästä vielä selkenee :c) Sen verran oli pää vielä lähtiessä sekaisin, että kisakirja unohtui sitten Tampereelle, lupasivat onneksi lähettää sen huomenna perässä :c)

Ja kiitoksia tietty kasvattajalle hienosta koirasta!