Onneksi kisat oli omalla kentällä eikä kotimatka ollut pitkä!!! Keskeytin kisan ihan tuon paikallamakuun jälkeen. Meillä se meni paikalla istumiseksi. Oli noussut istumaan ensimmäisen askeleen otettuani ja siinähän se törötti kauniisti loppun asti. Ja kun tavoitteena oli vain I-tulos, niin mitä sitä turhaan koiraa kyllästyttämään tokoilulla enempää. Ja kun oma fiilis oli sellainen, että olisin voinut potkaista koiraa juuri sillä hetkellä... Palkkaa en antanut ja otin ainakin 5 minuutin paikallamakuun kehän ulkopuolella itse piilossa. Kuulemma rauhallisesti makoili ja sain palkattua. Kävin lenkkeilee, Topi irti ja Vega lyhyessa narussa. Ei tuo koira puhetta ymmärrä, koska muuten olisi tehnyt sen ykkösen ja saanut lopettaa toko-uransa.

Iltapäivällä oli tarkoitus ottaa Vega mukaan ratsastuslenkille, mutta saapi jäädä kotiin. Aina vain uhkailen jääkaudella, mutta jokohan nyt saisin oikeasti jotain sen eteen tehtyäkin??? Voisihan siitä olla apua agilityssakin noissa puomin kontaktiongelmissa.

*****

Kävin ratsastaa Hiskillä ilman satulaa. Aurinko paistoi, isot pellot oli puitu ja Pyry-porokoira matkassa mentiin pitkin sänkkäriä. Hiski oli huippukiva; rento ja mukavan reipas. Saipa karistettua mielestä kauheat toko-kisat!