Tämä viikko on ollut siitä "poikkeuksellinen" että olen kerennyt käydä koirien kanssa ihan vain lenkillä. Ennenhän lenkkeilyt ovat paljolti sijoittuneet tuonne reenien yhteyteen... Maanantaina Lauran ja koirien (omat + Åsa-göötti, Ohcu-poro, Kosti-borcol) kanssa metsässä, tiistaina eka Hiskillä "Tiinan tunnilla", jonka jälkeen Miiran ja Taavi & Vimma-russeleiden kanssa lenkillä "ihmisten ilmoilla", ke:na Virpin ja Susa-isovilliksen, Lotta-pikku-podencon ja Alli-heelerin kanssa lenkillä, to:na ensin Hiskillä maastossa Seijan&Funin kanssa ja sitten taas Miiran & koirien kaa lenkillä ja pe:na vielä Lauran ja koirien kanssa metsälenkillä. Tämä on jo ihan poikkeuksellista :c)

Eilen startattiin Miiran kanssa klo 13 kohti Oulua agikisoihin. Eka oli agirata, jolla kadotinkin koiran heti 3:nen esteen jälkeen selän taa ja Vega hyppäsi seuraavan hypyn väärään suuntaan (olisi pitänyt kiertää takaa...) Toinen rata hyppis ja siltä saatiin nolla-tulos, joka riitti 1-sijaan. Vegalla hirveä into ja ohjaajalla siitä syystä hyvä fiilis. Harmittaa itteäni tuo oma moka ekalla radalla. Ja ekan radan puomi oli hieno: Vegalla ei ollut ajatustakaan juosta puomia läpi vaan kauniisti pysähtyi oikeaan paikkaan. Liekö tuo viime viikon mini-puomin hinkkaus joka päivä omalla pihalla taas auttanut?!

Kisat olivat muuten kirjaimellisesti "ilta-kisat". Tultiin jäähyttelylenkiltä 21.30 ja silloin alkoi vasta maksien rataantutustuminen. Ei jääty odottaa palkintojen jakoa vaan lähdettiin suosiolla ajaa kotia kohti (Susku kisasi vielä tänään ja otti kisakirjan + palkinnon matkaan). Matkalla pidettiin pieni evästauko ja kurvasin auton omaan pihaan klo 01.15.

Tänään käväisin vielä Hiskillä ratsastaa, eka puolisen tuntia kentällä ja sitten pitkät kävelyt pelloilla Vega matkassa.