Kulunut viikko meni yllättäen harrastusten parissa... ma:na hakureenit ja Vegalle maalimiesten etsintä pimeässä. Vapaa etsintä, hyvin irtosi pyydettyyn suuntaan ja teki töitä itsenäisesti ja maalimiehet löytyivät aika nopeasti. Hyvät ilmaisut, haltuunotto kummallakin maalimiehellä ja palkkaus.

Ti:na ratsastustunnilla, ke:na agireeneisssä. To:na käytiin juoksee 2 tuntia, mukana Teemu ja koirista Vega ja Tarra-porokoira. Tunnin juostuamme Tiina & Funi Pyry-porokoira seuranaan tavoittivat meidät "metsän keskeltä" (onneksi on kännytkät keksitty) ja toinen tunti me muut juostiin Tiinan tölttäillessä Funin kanssa :c) Pe:na ratsasteltiin Tiinan kanssa pelloilla mukana Vega + Pyry. Eka käytiin vähän ravailemassa ja laukkailemassa "isoilla pelloilla" ja tiellä ja sen jälkeen väänneltiin hepoja "omalla" pellolla. Kylläpä tuli hiki! On taidettu vähän maastoilla liikaa...!? Kun ei ole tuoreita kuvia hepoista otettu, niin tässä yksi Annen ottama kuva elokuulta:
1979925.jpg

Eilinen meni koko päivä HuPu:n kisoissa töissä. Illalla tuli Stiina koirineen yökylään ja tänä aamuna suunnattiin uudestaan kisapaikalle, kun oli kolmosten vuoro kisata. Ekalla radalla Vega lopetti kepit kesken, tulos 5,70. Toiselta radalta hieno hylätty, kun Vega vähän irtosi... viimeiseltä radalta saatiin sitten 0-tulos ollen viidensiä. Seuraava kisa onkin jo viikon päästä Oulussa.

Jäähdyttely lenkin jälkeen kotiin vaatteiden vaihtoon ja lähdettiin maastolenkille Tiinan kanssa, mukaan otettiin tällä kertaa Vega. Talutettiin hepat ja Vega "autotie" ja sitten matkaan. Mentiin tosi rauhallinen lenkki, vain kaksi rauhallista ravipätkää, toinen tosin vähän pitempi, reissuun meni aikaa ehkä 1,5 tuntia. Vega käyttäytyi tosi hyvin, eikä sillä ollut aikomustakaan komentaa hevosia - tosin kauko-ohjattava sitruunapanta olikin sillä kaulassa!

Topi satutti jotenkin eilen takajalkansa, ilmeisesti polven ja linkkasi illan. Tänään kivusta ei ole enää ollut tietoakaan, mutta pidin sitä varmuudeksi levossa koko päivän, ettei tulisi enää ongelmia. Missä lie jalkansa vääntänyt??? Laitanpa tähän alle pari kuvaa Topista elokuulta (Annen ottamia):
1979951.jpg
1979961.jpg

Ja sitten vielä viikon piristyskuva: Osaa ne miehetkin koheltaa!
1979922.jpg

Isä oli jättänyt auton hautuumaan parkkiin ja kohta huomasivat, että jonkun auto valuu kohti järveä. Ja kenenkäs auto se olikaan - meidän äitin, jonka isä oli siis parkkeerannut... onneksi renkaat olivat sen verran linkussa, että matka katkesi petäjään ennen vedenrajaa :c))