Tänään kurvasimme Kajaaniin metsästämään sitä puuttuvaa tupla-nollaa. Onmeksi Miiralla oli jo talvirenkaat alla, sillä omaan autoon saan nastat alle vasta isänpäivänä (renkaat ovat siis Punkaharjulla). Kajaanissa nimittäin näytti tältä:

2029474.jpg
2029477.jpg

Sitten täällä 150 km alempana vaan sataa vettä :c( Tulisipa äkkiä talvi tännekin.

Eka rata oli agirata, Vega kulki hyvin, mutta ohjaaja töpeksi aika lailla ja tuloksena 3 kieltoa ja hylätty. Lisäksi Vega juoksi ihan radan lopussa puomin läpi pysähtymättä. Hetken mietin jo, että otan sen vaan kainaloon, enkä palkkaa ja jätän ihan ilman huomiota. Palautin kuitenkin kontaktille, kehuin, maaliin ja palkkasin. Onneksi rata oli videolla ja näin siitäkin, kuinka itse kiirehdin, kiirehdin ja kiirehdin ja tulos sen mukainen. Toinen rata oli hyppis, josta saatiin nolla ja sillä sijoituttiin kolmansiksi. Ilmoitan Vegan vielä Varkauden kisoihin; jospa juoksut eivät kerkeisi alkaa ennen sitä.

Myös Romi-veli oli Merjan kanssa kisaamassa, samoin Tuija & Karkki. Kaarinakin kävi tervehtimässä meitä, tosin Hiski-veli ei ollut tällä kertaa matkassa.

Ja tässä kuva Vegan eilisestä rentoutumisesta tämän päivän kisoja varten. Se makasi varmaan puoli tuntia saunassa, minä kävin jo välillä jäähyttelemässä. Lopulta tuli pois, kun minä olin jo käynyt suihkussa.

2029463.jpg