Ihan ei menneet synttärijuhlat ilman ongelmia: Topi yski muutaman kerran su-iltana sellaista oikein kuivaa yskää. Ainakin ti:na kuulin vielä yskäisevän pari kertaa, eilen (ke) en ollut kotona kuin nukkumassa, joten eilen en kuullut yskintää. Topi on ollut kuitenkin tosi pirteä, eilen illallakin kotiin tultuani juoksenteli villinä ympäri kämppää. Muuten Topi ei ole päässyt edes lenkille tuon yskän takia vaan on ollut pakkolevossa.

MUTTA tänä aamuna alkoi sitten Vega yskimään sellaista limaista röhinää. Veljeni raportoi äsken kotoa, että röhii & räkii edelleen, joten meillä jyllää nyt mitä ilmeisemmin kennelyskä, kun tarttui kerta toiseenkin koiraan. Koirat on nyt karanteenissa & pakkolevossa kumpainenkin eikä päästä Vegan kanssa la:na Varkauteen kisaamaan. Nyt vaan toivotaan, että menisi ihan itsestään levolla ohi.

Tämä olikin eka kerta, kun meille tällainen tauti iski. Topilla siihen menikin 12 vuotta, mutta Vega - se nuori terve vastustuskykyisempi yksilö - tuntuu olevan pahemmassa köhässä kuin Topi!?