... tapahtunut tällä viikolla. Ma:na menin töiden jälkeen tallia tekee ja tarkotus oli mennä sit vielä illemmalla agireeneihin Vegan kanssa. Tallin tehtyäni todettiin, että täällähän näkee aivan hyvin vaikka ratsastaa, Hiskille suitset ja huopa selkään ja menoksi. Olipa kivan lämmin ratsastella ilman satulaa. Lopulta aikaa meni sen verran paljon, että en kerennyt enää reeneihin Vegan kanssa, mutta ei haitannut yhtään - eihän meillä ole kisoihinkaan tarkoitus osallistua ennen ensi kesää.

Tiistaina kävin ratsastustunnilla. Koirat oli mukana tallilla ja tunnin jälkeen käytiin vielä koirien kanssa metsässä. Koirat kirmaili ihan innoissaan ja kun taivas vielä oli pilvessä, niin oli ihan uskomattoman valoisaa. Siinä vaiheessa tuli mieleen, että kun olis taas ollu siellä hepon selässä... Ke:na oltiin työreissulla Hki:ssä, paluu lento oli lähes tunnin myöhässä, mutta onneksi veli oli käyny ulkoiluttaa koirat kotimatkalla.

Eilen ajelin suoraan töistä Tiinalle. Pistin Funin talliin, Hiski seurasi perässä laitumelta. Kun meinasin ottaa Hiskin kiinni, niin kirmaili vaan pukkilaukkaa takas laitumelle - jaahas... muutaman kirmailun jälkeen H seisoi taas kuuliaisesti tallin edessä. Tiina sanoikin, että pojat ovat olleet keskenäänkin kovin leikkisällä tuulella :c) Ratsastelin pelloilla ja yritin keskittyä laukannostoihin. H oli tosi rento, mutta sopivasti eteenpäinpyrkivä ja sain mielestäni tehtyä hyviä laukka-ravi siirtymisiä isolla ympyrällä. Sit vähän ravailtiin auratuilla urilla ja käveltii kaikki pellot ympäri. Olipa kivaa :c) Illemmalla käytiin vielä Miiran ja koirien kanssa metsässä kunnon lenkki ja koirat sai taas kirmailla irti.

Huomen aamulla lähdetään "etelän" reissulle. La:na Annen kanssa matkaan, päivä menee varmaan messarissa... su:na edelleen messarissa (göötit + lunnit kehässä). Ite jään sinne vielä su-ma yöksi ja ma-iltana tulen sit porukoiden kyydillä pois. Sit on varmaan saanut koiranäyttelyistä tarpeekseen joksikin aikaa ;c)