Jonna perheineen tuli kylään to-iltana. Perjantaina käytiin reenaa agia Tilli-malin kanssa ja Tuomas (4 vee) reenasi vähän Topin kanssa. Lauantaina aamupäivällä käytiin Jonnan kanssa ratsastamassa; tehtiin reilu 2 tunnin maastolenkki. Keli oli pakkasen puolella ja maastossa oli yllättävän hyvä mennä, kun tieroja ei suuremmin kertynyt. Tuomas ratsasti Funilla ennen meidän lenkkiä. Illalla käytiin vielä kattomassa yksiä talliestekisoja.

Tuomas harjaa Funia:
2115198.jpg

Jari (kuvaaja) taitaa olla aika pitkä, kun Funi näyttää NIIN pieneltä kuvassa:
2115200.jpg

Su-aamuna käytiin kunnon lenkillä koirien kanssa. Iltapäivällä jäätiin Tuomaksen kanssa Tiinalle, kun Tilli-mali pääsi viestireeniin. Tuomas leikki sisällä Ahtin kanssa, minä tein tallin ja laittelin Hiskille ratsastusvermeet ja kipusin muita odotellassa selkään. Kävin pelloilla, mutta siellä keräsi niin hirveät tierat jalkoihin, että takaisin kentälle. Kentällä oli parempi ja kerkesin väännellä Hiskiä puolisen tuntia käynnissä, kun muut saapuivat ja Tuomas pääsi ratsastamaan vuorostaan Hiskillä. Hauskaa tuntui olevan, kun Tuomas ei olisi millään malttanut lopettaa :c)

Koirat (V, T ja Tilli) tulivat hyvin toimeen ja pystyivät olemaan koko ajan samassa tilassa. Edes Topia ei ahdistanut! Vega ja Tilli innostuivat välillä rajuun leikkiin, mutta leikki jatkui sulassa sovussa, kunnes Vega aina päätti, että nyt riittää ja rauhottui aloilleen. Myöskään Pihla 1 vee ei ahdistanut Topia; Topi kuorsasi vaan keskellä lattiaa, kun Pihla leikki ympärillä. Vega käyttäyityi normaaliin tapaan erittäin hienosti ja hillitysti lasten kanssa. Sen saa vaikka laittaa lapset solmuun eikä paljoa välitä.

Ma-iltana päästiin Vegan kanssa vihdoin agireeneihin, kun karenssi on pidetty eikä juoksut ole vieläkään alkaneet. Hallin uusi matto on hyvä eikä koirat enää liukastele. Hieno homma! Vega meni innolla ja muistona minulla taas kunnon jälki pohkeessa - tuo reikä kämmenselässä alkaakin jo näyttää hyvältä, joten on uusien haavojen ja ruhjeiden aika :c)) On se kiva koira...