klo 10 suuntasimme auton nokan kohti Kajaania, mukana minä, Anne, Jenna, Meeri + 3 koiraa + reilusti tavaraa. Göötit olivat kehässä iltapäivällä. Ensin jännättiin Vegan sulhasen Leevin puolesta - eikä turhaan, sillä Leevi oli ROP ja siitä tuli samalla FIN MVA Hymy sekä KANS MVA (vajhvistusta vaille) ja ilmeisestikin Eestin, Latvian ja Liettuan MVA - meniköhän nyt kaikki oikein?? (taisi Leevi tietää mikä palkinto Siilissä odottaa, jos osaa kunnolla esiintyä...) Nartuissa voiton vei Leevin sisko Iines (ja siitäkin tuli FIN MVA), Cindy oli PN3 ja Frida PN4 sekä ROP-VET.

Agilityn meidän porukasta aloitti Anne & Agda meikäläisen "ladellessa" neuvoja liukuhihnalta (kaikkea Anne joutuukin kärsimään). Kotimatka oli kuitenkin turvattu Annen keskityttyä ohjaukseen ja koiraan - hieno suoritus Silmänisku  Valitettavasti yksi ratavirhe ja vähän yliaikaa. Cindy oli vuorossa joskus lähempänä yhdeksää illalla. Anne & Cindy olivat kuitenkin vielä hyvässä vedossa pitkän päivän jälkeen ja tuloksena hieno rata, luokkansa ainoa 0-tulos ja sijoitus siten 1. Cool Tuomarina toimi Ritva Herrala ja radat olivat mielestäni haasteelliset, varsinkin 1-lk:n rata vaikutti 2:n rataa kinkkisemmältä.

Meidän jäädessä odottamaan agilitykisaa, Leevi porukoineen lähti ryhmäkehän jälkeen ajelemaan kotia kohti poiketen matkalla Siilissä Vegan luona. Susku oli hakenut jo Topin hoitoon ja Vega odotteli yksin kotona Leevistä "iltakahviseuraa". Tapaaminen oli onnistunut. Suuret kiitokset Millalle & Satulle! Nyt vain odotellaan nelisen viikkoa, tuottiko tapaamiset toivottua tulosta...

Ainiin, Kajaanissa tavattiin pitkästä aikaa lunnikehän laidalla Nina koirineen. Lotta ja Lyyli olivat edelleen omat ihanat itsensä ja hurmasivat Annenkin. Lyyli olisi tarkoitus astuttaa seuraavasta juoksusta, joten eihän sitä koskaan tiedä, milloin uusi maskotti astuu kuvaan...

Muikkukukon ja "ananaspaukkujen" jälkeen kisastudio taitaa pian hiljentyä. Mitkä lie tunnelmat siellä Tulikäpälän studiossa?