Anne tuo kohta Agdan ja Cindyn tänne ja ottaa vaihdossa Vegan itselleen ja itse lähden huristelemaan kohti Siiliä. Tavarat on jo pakattuna ja lähden poikkeuksellisesti jo su-iltana Siiliin - kerkeepähän vähän lämmittää takkaa, kun peruslämpö on siinä 15 asteessa... Perjantai-iltana Anne, Jenna ja koirista Vega & Frida saapuvat minun luokse ja lauantaina lähdemme Kajaaniin, jossa näyttelykehässä pyörähtävät C ja F ja agilityssa A ja C. 

Anne & Vega ovat alustavasti lähdössä astutusreissulle keskiviikkona tapaamaan Leeviä (Tulikäpälän Palomiestä). Toivotaan että astutus onnistuu!

Perjantaina kävin Vegan ja Topin kanssa lumikenkäilemässä. Vitsit että oli kivaa :c)) Eilen Cindy tuli tänne "päivähoitoon" eli riekkumaan Vegan seuraksi. Käytiin eka aamupäivällä pitkällä kävelylenkillä mökillä (Topikin tarkeni hyvin talvivarustuksessaan) ja iltapäivällä kävin vielä lumikenkäilee Vegan ja Cindyn kanssa. Tänään oli vielä pakko päästä lumikenkäilee :c) Jospa sitä kerkeisi tulevallakin viikolla käydä Siilissä kenkäilee iltaisin - ja onhan sitä otsalamppu keksitty!