Koska minulla oli koirat tiistaina mukana, niin "karkasin" töistä vähän aikaisemmin ja kaupan kautta lihapullien ja pakastepussien kanssa hallille reenaa agia Vegan kanssa. Eli heti vaan virikkeitä, jotta saataisiin valeraskaus loppumaan. Hyvin sujui reenit farkuissa ja sukkasilteen juosten Hymy Sit vähän jäälle lenkkeilee (jäähyttelee), sit takas Siiliin ja ratsastustunnille ja sen jälkeen vielä juoksulenkille Vegan kanssa. Ja pihaan tultua otin vielä vähän tokoa.

Keskiviikkona kävin vaan koirat kotoa ja lähdin Hiskillä ratsastaa. Menin ilman satulaa, eka kentällä ja sit pelloille kävelee. Hiskiltä tippu kenkä "viimesellä polulla" ja käytii sit naapurissa laittaa kenkä paikalleen. Sit omien ja Tiinan porojen kanssa lenkille. Kävelin ajouria pitkin ja koirat sai viilettää rauhassa. Tarra onneksi sai Vegankin vähän juoksemaan. Sit vielä Tiinalle kahvittelee & juoruilee ja siinähän se koko ilta sit menikin.

Eilen töiden jälkeen kämpille sen verran, että laskin koirat tarpeille ja tallikamat niskaan ja sit Hiskillä taas ratsastaa. Seija oli Funilla seurana, mentiin eka kentällä puolisen tuntia ja Tiina piti meille vähän niinku tuntia. Sit käytiin tekee laukkareeniä pelloilla ajourilla. Hyvin nosteli Hiski pyydettyjä laukkoja, mutta oli vähän laiskan tuntuinen muuten. Taisi olla siis laiska ratsastajakin, kun ei saanut hepoa liikkumaan niin reippaasi kun olis pitänyt Silmänisku Sit piti vielä tehhä muutama seuran juttu koneella, tiskata yms ja selvisin koirien kanssa lenkille vasta 22 jälkeen. Kävin kiertää vaan apsin lenkin, mutta oli niin rauhallista, että olis kannattanut käydä vähän pitemmälläkin. Lenkillä tuli vastaan 2 kävelijää ja pari autoa ajeli, mutta muuten sai kulkee ihan keskenään  koirien kanssa. Vegan hihnaa ei tarvinnut edes kaivaa esiin taskusta, Topi nyt sattuneesta syystä joutu kulkee flexissä. Tätä kellonaikaa voisi suosia jatkossakin, jos lähtee lenkille pyöräteille, niin ei tartte kohdata niitä kaikkia ärsyttäviä koiraulkoiluttajia, joiden takia tulee välillä tosi kiukkuiselle tuulelle Huuto