... ohi vähän turhankin nopeaan. Maanantaina ahersin pitemmän päivän töissä ja olin töissä koko liukuman 7.30-18.00 (liukuma saisi alkaa aamulla vielä aikaisemmin!) ja sen jälkeen koirien kanssa jäälle. Yllättäen en sitten jaksanutkaan enää tehdä kirjanpitoa illalla.

Tiistaina suoraan töistä koirien kanssa jäälle, sit tallille (siis ihan tunnille) ja sitten ilta lunnikoirayhdistyksen kirjanpidon kimpussa. Eilen mentiin heti töiden jälkeen reenaa tokoa hallille Miiran ja Terhin kanssa. Oli hauskaa pitkästä aikaa reenata sitäkin lajia Hymy Sit loppuillaksi taas koneelle VPK:n kirjanpidon kimppuun. Mutta nyt olis nekin sit tehty. Miksiköhän aina pitää jättää näin viime tippaan!? HuPun kirjanpidon sain sentään jo aikaisemmin valmiiksi. Jos tänä vuonna taas yrittäisin tehdä kirjanpidot ajantasalle joka kuukausi... niin varmaan...

Tänään suoraan töistä Hiskiä liikuttaa, päätin mennä "isoille" pelloille ja raviurille. Tuuli julmetusti (ja pakkastakin oli kuulemma 13 astetta), mutta kalvotakki ja sen alla monta kerrosta toimivat loistavasti. Ja Hiskikin toimi - ainakin vauhdikkaasti. Joutu ihan tekee töitä siellä selässä eikä kylmästä ollut tietoakaan. Pitkin ohjin Hiski oli itse rauhallisuus, mutta ohjien ottaminen sai aina jonkun turbovaihteen päälle. Pelloilla ei normaalisti käytetä "maastokuolainta" mutta täytyy sanoa, että tänään olis kaivannut vähän enemmän jarruja! Sit oli vielä tavan satula ja sekin on niin "turvattoman" tuntunen länkkäriin verratuna. Hiski tarjosi kiitettävästi laukkaa, laukkasi suunnilleen paikallaan, heitteli pikku pukkeja... päätin sit laukata hangessa ympyrällä, jossa meno olikin vähän hallitumpaa Nauru Uralla keskityttiin sitten tekee siirtymisiä, pysähyksiä, peruutuksia, väistöjä. Mutta oli kyllä ihan kivaa ja itse asiassa mieluummin reipas kuin tahmea polle. Itse asiassa tuo kova tuuli saattoi olla tuo mystinen tekijä, mikä aiheutti tuon reippaan mielialan...

Huomenna pitäisi tulla vieraita vkl:ksi eli kotiväki. Kun en kerkeä Punkkiksella käymään, niin tehdään välillä näin päin. Ohjelmassa ulkoilua ja minun olisi tarkoitus käydä maastoilemassa. Uhkasin kyllä saada porukatkin hevosen selkään, mutta näinköhän siinä onnistun??

Topi on muuten ihan villi. Se painaa tukka putkella lenkeillä, Vega vaan menee silleen hillitysti. Minusta Vegan maha olisi vähän paisunut, mutta liekö se toiveajattelua. No, ensi tiistaina on ultra ja silloin selviää odotetaanko niitä pentuja vai ei.