Viikko vierähti normaaleissa merkeissä, mutta perjantaina saatiin vieraita Annen ja kolmen koiran sekä Päivin, Suvin ja kolmen koiran saapuessa yökylään. Perjantai-ilta vierähti pahasti lauantaina puolelle kolmeen saakka juorutessa.

Lauantaiaamuna läksimme Tuusniemelle ykkös- ja vitosryhmän näyttelyyn. Kehässä Inkeri-tervu, Ohmi-sheltti sekä gööteistä Piru, Cindy ja Frida. Cindy järjesti jymy-yllätyksen voittamalla göötit ja saamalla toisen sertinsä. Nyt viimeisen sertin metsästykseen Silmänisku! Loppukehiä odotellessa kävimme Tuusniemi Cityssä nauttimassa kebabit ja seuraamassa MM-hiihtoja televisiosta. Loppukehissä ei tapahtunut yllätystä ja tullut menestystä.

Illalla yritimme juhlia menestystä, joka valitettavasti päättyi juhlijien sammahtamiseen ihan ilman alkoholia Nauru: toinen juhlija nukahti sohvalle istualleen ja toinen lattialle. Taisivat tytöt olla vähän väsyneitä.

Tänään aloitimme ulkoilupäivän tapaamalla mahdolliset tulevat göötin omistajat. Siitä suoraan ratsastamaan Anun kanssa ja edelleen lumikenkäilemään Käärmelahden harjuille.

Kuvat: Anne Laamanen

Loppupäivä menikin (Teemu älä lue loppua) mässäillessä ja sohvalla televisiota katsoessa - ja yllätys yllätys torkkuessa. Koirat olivat aika lailla väsyneitä. Saa nähdä, jaksavatko nukkua vielä yön yli.

P.S. Limet voi korvata verigreipillä - ja hyvää on.