Luulin jo, että tällä kertaa selvittiin ilman valeraskautta, mutta... su-iltana Vega vinkui takaovella ja laskin sen ulos. Juu kiire ei ollutkaan pissalle vaan koppiin. Sieltä kuului taas ihan kauhea murina ja kolina kun sisustaa pistettiin ihan uuteen uskoon. Taisi tulla oikein hyvä pesä äänestä päätellen Nauru ("oikeita" pentuja odoteltiin juuri tällä vkl:lle syntyväksi)

Ma:na kun tulin töistä huomasin, että häkissä oli vällyt ihan mullin mallin ja pesää oli kaiveltu niin kovasti, että telttapatjan päällä olevaan pussiin oli tullut kunnon reikä. Iltaisin pitää sit päästä pihalle koppiin tolskaamaan. Eilen oli häkissä taas myllätty ja patjan suojukseen oli ilmaantunut lisää reikiä Huuto Ja illalla piti taas päästä koppiin tolskaa. Tissit roikkuu, mutta niissä ei onneksi ole vielä hirveästi maitoa. Ainii, Vega ei "koskaan" nuku korissa, mutta nyt se on koisinu siinä päivittäin ihan pienellä kerällä jo jonkin aikaa - ehkä tämäkin liittyy tuohon valeraskauteen??

Ja tietenkin tulin tiistai-iltana itse kipeeksi enkä eilenkään päässyt koiria lenkittää. Eikä tarvii kuvitella tänäänkään lähteväni lenkille koirien kanssa. Että se siitä aktiviteetin teettämisestä valeraskaalle koiralle. Sisälläkään ei jaksa kauheesti kehitellä sille mitään, kun itellä on veto poissa. Onneksi vkl:na tulee Merja kyläilee; jos Vega sit unohtaisi nuo pesäjuttunsa...