Eilen oli ihana keli ja koska olo oli töissä ihan ok (ei enää lämpöä) päätin viedä koirat pienelle lenkille. Lopulta päädyin tallille, koska eihän siellä hevosen selässä tule hiki, jos lähtee vaan pelloille kävelee ja ottaa Vegan mukaan... Vega sai pitkästä aikaa pannan kaulaan ja kauko-ohjain minun kaulaan, koska su:na yritti taas purra Hiskiä takasista - onneksi Jonna oli valppaana ja sai kiellettyä ajoissa. Vega kerjäsi minulta nameja ja kun en niitä heittänyt, meinasi purkaa turhautumisen puremalla hevosta Huuto pari Jonnan puuttumista riitti ja Vega kulki lopun matkaa ihan kunnolla. Nyt kun oli panta kaulassa, niin eipä ollut taas mitään ongelmia. Pari kertaa huomasin Vegan kulkevan ihan Hiskin takana, jolloin sanoin vaan taakse ja jättäytyi heti vähän kauemmaksi.

Kun tulin kotiin, huomasin että häkin sisustus oli taas mullin mallin ja patjan suojus lopullisesti riekaleina. Päätin että häkki pysyy nyt suljettuna ja pistin oven lukkoon. Vega piipitti ihan sekona häkin vieressä, yritti murtautua häkkiin ja meinasi käydä Topin kimppuun kun Topi katsoikin häkkiin päin. Lopulta luovutti, siirtyi koriin ja pisti patjan siellä uuteen uskoon ja lopulta kävi ihan pienelle kerälle koriin nukkumaan eikä poistunut siitä pariin tuntiin.

Myöhemmin illalla siirtyi taas takaovelle itkemään. Päätin pysyä lujana, mutta jossain vaiheessa tyhmänä höllyin ja laskin sen pihalle - jos sillä onkin vain pissahätä. Ja koppiinhan se painui ja kopis sisustus sai kovaa kyytiä. Onneksi naapuriasunto on tyhjillään; voisivat muuten ajatella mitä ihmettä minun takapihalla tapahtuu. Mekkala kuuluu todellakin sisään asti!

Että näin meillä. Ainiin, pennutussuunnitelmat ovat edenneet ja uros on varmistunut. Anne päivittelee sivujaan varmaan piakkoin (linkki sivussa).