Osallistuttiin tänään näytelmiin Vegan kanssa Varkaudessa. Mentiin paikalle jo aamuksi grotskukehälle ja autoin Marjaa koirien esittämisessä. Marjan kasvateille VSP ja PN4, eipä siis hullummin aamu alkanut. Sitten kehässä Tarra (Tiinan poro) ja Tarralle huisin hienosti PN2 sijoitus ja SERTi. Siitä suoraan gööttikehälle ja Vega Ove Germundssonin arvosteltavaksi. Ove tykkäsikin Vegasta ja valitsi Vegan ROPiksi. Arvostelu oli tällainen:

4 årig championtik av rätt model. Härlig huvud och uttryckt. Superfeminin. Utm hals. Stark rygg av bra länger. Passanda benstomme. Bra tassar. Utm vinklar, rörelser. Hon är som att kinder ägg, 3 önsningar i ett, vacker, sund, vallhund. Välpresenterad i topkondition.

Ryhmäkehän otti Paavo Mattila, mutta meillä ei ollut mahdollisuutta jäädä ryhmiin vaan suuntasimme auton nokan kohti Siiliä kehän jälkeen.

Illalla kävin vielä ratsastaa Hiskin ja sen jälkeen kiersin pellot koirien kanssa. Cindy harrasti kuntoilua kroolailun merkeissä: näin kun se meni ojan puolelle ja aikani kuljettuani huomasin, että Cindyä ei näy missään! Huutelin - tuloksetta. Arvelin sen pudonneen ojaan ja ajattelin, että se ei varmaan pääse ylös sieltä. Ojassa oli nimittäin vettä ihan kunnolla ja reunat tosi jyrkät. Samalla C ilmaantuikin ylös ojasta kymmeniä metrejä takaisinpäin siitä, missä näin sen menevän ojan puolelle. Koira oli aivan läpi märkä ja läähätti aika lailla... ilmeisesti se oli uinut ojassa takaisin päin niin pitkälle "ylämäkeen", että jalat yletti pohjaan ja raukka pääsi pois pinteestä. Käyhän se kuntoilu noinkin Kieli ulkona