Muutaman viikon jatkuneet lyhyet yöunet tekivät tepposet sunnuntaina omissa kisoissa...

Pe:na hulivili-veli Tomi tuli käymään Siilissä hiustenleikkuussa(!) eli suomennettuna sai hyvän syyn lähteä kurvailee pyörällään. Tomppa käy täällä ehkä kerran vuoteen ja onnistui sitten ajoittamaan tulonsa tänne oikein ikimuistoisesti: meni Kuopioon ettii ruokapaikkaa ja onnistui olemaan pyörällään Tulliportinkadun liikennevaloissa juuri torin kulmalla surullisen kuuluisan ampumavälikohtauksen aikaan. Että näin.

Minä olin jo lähtenyt Tiinalle ja oltiin maastoilemassa autuaan tietämättöminä mitä kaupungissa on tapahtunut. Aurinko paistoi, otettiin satulalaukkuun vesipullot (tulivatkin tarpeeseen) ja Pyrykin pääsi mukaan lenkille. Käytiin tutkii yksi polku... emme ehkä suosittele sitä hevosilla mentäväksi(!) vaikkakin meillä ei ollut siellä mitään ongelmia. Hevosetkin kulki niin taidokkaasti. Tosin liialliset harha-askeleet olisivat saattaneet kostautua aika lailla. Taidamme itsekin jättää tuon polun jatkossa väliin. Kävellen se ei ole tuntunut ollenkaan noin hurjalta paikalta Silmänisku

La:na taas 7.30 matkaan. Eka käväisin kisapaikalla ja auttelin tunnin verran radan rakennuksessa yms. Sit ysin jälkeen kurvailin kohti Ristiinaa. Poikkesin matkalla Toivonharjun kautta palauttelee "lainakamppeita" ja kävin rapsuttelee Strákuria - polttelee, polttelee... Siitä vielä kurvaus Mikkelin kautta, kun Jonna, Jari ja lapset oli siellä käymässä. Sit Ristiinaa ja Cindyn ja Agdan luonnetestiin. Testin tulokset löytyy Annen sivuilta. C oli vähän nössö ja Agda taas yllätti meidät olemalla niin reipas testin loppuun asti. Cindy lähti sieltä Annen & Markun matkassa kotiin ja meille tuli rauhallista. Viisi viikkoa täällä olikin elämää, nyt Topi varmaan joutuu taas Vegan leikkien kohteeksi. Käväisin vielä Marjan luona kylässä ja Siilissä olin vähän enne kymmentä illalla. Matkalla jäin vielä Kumpuselle lenkille Oilin ja koirien kanssa ja kotia pääsin lopulta 23 aikaan.

Su:na olin sitten vähemmän pirteänä kisoissa. En edes jaksa enää puida tänne tapahtumia, mutta olin aivan liian väsynyt. Eka rata vielä selvitettii nollalla, seuraavalla päästiin 1 este ja siitä lähdinkin samantien kotia. Viimene rata jätettiin kokonaan väliin. Kotia koukkasin sit kuitenkin Tiinan kautta ja innostuin kuitenkin lähtee maastoilee Tiinan mukaan. Sade yltyi hevosia laitettaessa ja hevoset ei halunnut seisoa pää sateesee päin. Vettä tuli taivaan täydeltä kun päästiin matkaan ja kävelykin oli hevosista inhottavaa, mieluummin olisivat ravanneet. Pyrykin oli vähän sen näköinen, että tällä kelilläkö lähdetään lenkille. Lenkki oli kuitenkin oikein onnistunut, Hiski käyttäytyi jälleen fiksusti, vaikkakin reipas se oli. Mutta eipä se oikeastaan haittaa.  Sadeasu toimi jälleen ja minä taisin olla ainoa kuivana reissusta selvinnyt Hymy

Tänään käytii Vegan kanssa ekaa kertaa hakureeneissä tällä kaudella. Vegalle laitettiin alueelle neljä maalimiestä. Kuljin alueen läpi kahdella janalla ja Vega risteili aluetta oikein mainiosti. Lähti tosi hyvin tekee pistoja juuri sinne suuntaan mihin osoitin ja työskenteli itsenäisesti aika kaukana minusta. Kaikki maalimiehet löytyi hienosti, ensimmäisellä meni hetki ennen haukkua, mutta sitten muisti että pitäähän nämä vissiin ilmaistakin eikä vaan kerjätä ruokaa. Seuraavilla aloittikin haukun hyvin. Reeni oli siis kaiken kaikkiaan tosi onnistunut. Karhuun ei onneksi törmätty, vaikka alueen toisesta päästä löytyi aikas isot karhun jäljet. Ne oli itse asiassa aika pelottavan isot.