eli tässä kävi kuten vähän pelättiin ja pentuja ei taaskaan ole tulossa. Kyllä osaa tuo Vega kehitellä kuvitellun raskauden hyvin päälle. Onneksi me jo osataan hoitokeino niihin . Nyt pitää ihan tosissaan miettiä vieläkö yritetään vai joko luovutan ja leikkuutan koiran. Toisaalta minulla ei ole mitään sen kummempia kisatavoitteita Vegan kanssa, joten sen puoleen joutaisi vielä vaikka yrittämään. Ja muutama ihminen on odottanut pentua Vegasta ja olisin niin mielelläni heille Vegan pennun suonut.

Nyt on saldona oikeaoppisesti sujunut astutus ja siitä seurauksena 7 pentua. Sitten on kaksi kertaa ollut ongelmia astumisen kanssa ja Vega jäänyt kummallakin kerralla tyhjäksi. Vaikka Vegalla näyttöä pennuista onkin, niin Vega tullaan tutkimaan ennen h-hetkeä tarkemmin, mikäli pennutusta vielä yritetään. Eipä tarvitse sitten turhaan edes yrittää, jos Vegassa olisikin jotain vialla.

Nyt Vega dietille ja pitääkin katsoa sille muutama agikisa. Ja ottaa se heppalenkeille mukaan . Maanantaina kävin Hiskillä maastoilemassa Anu & Funi seurana. Lenkki sujui rauhallisemmin kuin viikko takaperin vaikkakin edellä Hiskin piti vähän kiemurrella. Eilen kävin Seinäjoelta tullessani kotimatkalla hakee Vinkan Tiinalta ja ratsastin samalla Hiskin. Kävin yhellä "uudella" sänkkärillä, mutta Hiski käyttäyityi ihan hyvin, vaikka olimmekin yksin poissa kotipihasta ja kotipelloilta. Ranen kissa seurasi meitä koko ajan ja se aiheutti väijymisellään pieniä mörköjä, mutta yritin väistellä kissaa ja pitää Hiskin koko ajan työssä, jolloin reagointia ei enää tapahtunut. Hiskin laukka on parantunut huimasti ja tehtiinkin aika paljon laukkatyöskentelyä - hieno polle