Taas sitä on monta päivää kulunut tuosta vaan... on ollut hakukisaa, jossa oltiin vaan töissä - ei sentään kisaamassa, pötkylöiden omat hakureenit ja hevosten liikutusta...

Keskiviikkona olin lomalla ja ensin käytiin käyntimaastossa minä S:lla, Anu F:lla ja otettiin Vega mukaan. Testasin koiran talutusta hevosen selästä ja laitoin Vegalle valjaan ja flexin. Vega kulki hienosti pihatien hevosen rinnalla tien toista laitaa ja peltopätkän hienosti sopivan matkan päässä sivulla. Pienen tiepätkän tulin vielä varmuudeksi alas selästä. Irti päästyään Vega kulki hienosti joko jonossa viimeisenä ja välillä hevosten välissä  Maastolenkin jälkeen ratsastin vielä Hiskin kentällä. Porukat oli tulossa Siiliin koiravahdiksi ja isä tulikin vielä illaksi auttamaan pihaton rakentamisessa.

Torstaina lähdin työreissulle porukoiden jäädessä koiravahdiksi. Perjantaina nappasin Tanjan koirineen Jkl:stä kyytiin tänne kyläilemään. Vinka ja Mese riekkuivat ihan hulluina pitkälle yöhön aina niin kauan kun mekin valvottiin vaikka oltiin käyty koirien kanssa metsälenkilläkin. Aamu 7:lta riekkuminen alkoi portin läpi, kakarat eristyksiin "pari porttia väliin" jonka jälkeen saatiin vielä nukuttua pari tuntia.

La:na käytiin iltapäivällä Tanjan kanssa ratsastaa "maastomopoilla" 2,5 tunnin lenkki ja hauskaa oli:

Kakarat muuten hyytyivät la-iltana jo 23 aikaan
Su-aamuna startattiin klo 5.10 kohti Jkl:ää ja Mesen aikaisia reenejä! Minä jatkoin aamupäivällä matkaa Janetin & Tyden ja Tarjan & Neron kanssa Päiville, jossa meillä oli T-pentujen treffit. Paikalla oli 6 pentua 8:sta ja vauhtia riitti aikas lailla. Kyllä oli ilo katsella pentujen temmeltämistä  Kotimatkalla Topin ja Vegan seurana toisessa häkissä matkasi kolme erittäin rauhallista kakaraa. Valitettavasti kuvia ei tapaamisesta ole - en edes yrittänyt ottaa kuvia pikkupokkarilla.

* * *
16.9.09: sain 
Päiviltä pari kuvaa sunnuntailta

Lätty (vas.) & Vinka:

vasemmalta: Lätty, Vinka, Nero, Mörkö, Topi ja Tyde