Sain tänään Seijalta muutaman hevoskuvan tältä syksyltä ja pakkohan niitä oli heti lisäille tänne  eli kaikki seuraavat kuvat on ottanut Seija Pirinen.

Ponit rapsuttelee toisiaan, kuva loppukesältä/alkusyksyltä:

Ratsastuskuvat on otettu syyskuun puolessa välissä, minä Hiskin selässä ja Tiina Strakurin.

Nämä kuvat on otettu 5.10.2009. Ei paljon Strakurista näy kesäihottuman merkkejä

Eilen tulikin oltua ulkona oikein urakalla, kun aamulla jaksoin herätä ennen töihin lähtöä juoksulenkille orjapiiskurimme "käskemänä", mukaan joutui Vega & Cindy. Olikin ollut taas taukoa, mutta hyvinhän nuo jalat kulkivat eteenpäin. Töiden jälkeen Hiski ratsastaa ja sieltä suoraan porukkalenkille (kävely) ja mukana vilisteli omat + 4 muuta  koiraa. Pimeyskin ehti tulla, mutta ei eksytty ja huomenna pitää lähtee ponimaastoon katsastaa uudet eilen löydetyt polut... Kerrankin sippasin illalla ajoissa!

Tänään ratsastin Strakurin kentällä ja sen jälkeen Vegan matkaan ja peltoja kiertelee. Pikkasen meinasi olla näykkimistä pihassa lähtöä tehdessä (ei ollut pantaa), mutta pääsimme asiasta yhteisymmärrykseen... Käveltiin pitkä lenkki useammalla pellolla ja Vega tepasteli tyytyväisenä mukana.

Strakurilla kävi eilen myös fysioterapeutti tekee tarkistuksen & hieronnan eikä onneksi löytynyt mitään suurempia ongelmia.