Tiinan poppoo oli reissussa etelä-Suomessa ja minä vietin jälleen "maalaiselämää" kolme päivää. Lauantai-iltana koiria iltapissalla käyttäessäni muistin taas mitä on olla poissa katuvalojen ulottuvilta - pimeää  Mutta eilen illalla oli taivas täysin pilvetön ja kuu valaisi pellot ympärillä aivan upeasti ja kävinkin koirien kanssa vielä pelloilla kävelee 22 aikaan illalla. Eipä täällä katuvaloissa tuollaistakaan valonäytelmää koe. Tuli lenkkeiltyä Sannan ja Terhin kanssa ja käytettyä Seijan kanssa Sini ja Tuomas maastolenkillä poneilla. Eilen oli siis aivan täydellinen syyspäivä ja vietinkin aikaa ulkosalla kaikenlaista puuhaillen 9,5 tuntia yhteensoittoon. Ja kyllä yöllä uni maittoi - myös nelijalkaisille

Vinka kaivoi itselleen kuopan hiekkakasan päälle ja valvoi siitä minun varusteiden putsausoperaatiota:

Ja illalla uni maittoi:

Vartiaisen Susanna kävi tänään hoitamassa Strakurin jalkaa. Susanna oli samoilla linjoilla ell:n kanssa eli toiveissa olisi suht pikainen parantuminen, pidetään ainakin peukkuja sen puolesta  Turvotusta ei ole ilmennyt ja ponin kävelytys jatkuu.

Tässä jalan kylmäys eilisen lasten talutusmaaston jäljiltä:

Tänäänkin oli aivan upea syyspäivä ja Strakurin mikrovirtahoidon jälkeen satuloin Hiskin, otin Pyryn, Vegan ja Vinkan mukaan ja suunnattiin pelloille.

Lopuksi käytiin vielä pihatiellä käppäilee:

Funi tarkkana (ihmisiä pellon toisella puolella):

Hiskikin taisi huomata ihmiset:

Ja Vegalla on hauskaa:

Vegaa ärsyttää, kun hevoset vaan seisoo paikallaan:

Jee, vihdoin ne liikkuu... taisi vaan heinän perässä kävellä eikä Vegan komennuksesta:

Mutta olin minä tehokas, kun vielä työpäivän, Strakurin hoidon ja Hiskin ratsastuksen jälkeen kerkesin vielä ratsastustunnillekin. Ja nyt sitten odottelemaan ylihuomista, "koiranhoitajien" tuloa (pakotettiin lähtee työreissuun to-pe) ja viikonlopun puuhailuja. Onhan vieraat jo henkisesti valmistautuneet?