Viime viikolla vähän jänskätti millainen keli perjantaina on... piti nimittäin saada auto Punkkikselle renkaiden vaihtoon. Se olikin välillä seissyt 5 päivää katoksessa. Ja minä oli pari iltaa ihan motissa K O T O N A  Onneksi tiet olivat perjantaina kuivat ja pääsin ongelmitta perille. Perjantaina käytiin äiskän kanssa kattoo Cindyn pentuja - oli aikas suloisia

Lauantaina oli sitten aherruksen vuoro ja suunnattiin aamulla puusavottaan "korpeen". Onneksi ei nähty karhuja, niiden jätöksiä oli kuulemma alueella näkynut. Ja onneksi evästä mukana reilusti, sillä reissussa meni sellaset 9 tuntia. Nuotio ja makkaratkin lämmittivät mukavasti  Voin kertoa, että alko jo tuntea tehneensä jotain... pitäisi siis tehdä ruumiillista työtä useammin. Alla kuvia, kaikki kännyllä otettuja ja huonolaatuisia.

Lauantaina satoi vähän luntakin:

Ilman ketjuja...:

Tylsää, joten riidellään sit kepeistä. Niitähän ei ollut metsässä kuin se yksi ainoa...:

Vinkalla ei riitä onneksi pokkaa vastata Vegalle ja irrottaa lopulta ennenku saisi hammasta (Vega on tunnetusti vähän turhan tosikko noista kepeistä):

Vega alkoi iltapäivästä jo kyllästymään koko touhuun ja kuikuili vaan muiden perään:

Traktori kallistelee:

Ja pieni punainen apuna puun ajossa. Onneksi talvirenkaat vihdoin alla! En antanut (=raaskinut) mättää puita enemmän kuormajuhtani perään ja sain vähän moitteita:

Ja vielä kuorman purkua Putikkoon:

Sunnuntaina päätettiin sitten lähteä taas aamusta vetristelee edellispäivästä kipeytyneitä käsiäni. Tarkoitus oli vaan olla vähän aikaa hommissa ja otettiin vain mehua matkaan. Loppujen lopuksi vähän innostuttiin ja lopulta jouduin soittamaan Teemulle, että tuo meille metsään ruokaa. Onneksi ruokataksi toimi  Tosin metsässä ei ollut kenttää ja jouduin kiipeämään viereiselle mäelle, jotta sain puhelinyhteydet pelittämään. Näppärä tuo Sonera... Ja hommissa meni taas sellaset 7 tuntia.

Keli oli aikas mukava:

Ja sitten niitä ruokataksin tuomisia: