Eilen oli tarkoitus mennä Seijan kanssa kuutamomaastoon, mutta niinhän se veti taivaan pilveen eikä näkynyt kuuta missään. Lenkki heitettiin silti "oman kuutamon" voimin:

kuva: Seija Pirinen

Tänään töistä tullessani taivas oli kirkas ja kuu loisti hienosti. Kukaan ei päässyt seuraksi maastoilemaan, joten otin sitten koirat mukaan lenkille. Laitoin äkkiä Strakurille suitset päähän ja huovan selkään ja eikun menoksi. Lähinnä tuli taas vain käveltyä mutta tölttäsin rauhallisesti lyhyehkön pätkän auratulla metsätiellä. Vinka kirmasi omaa menoaan, mutta Vega tuli koko pätkän ponin vierellä ponia/minua komentaen  Käynnissä käyttäyityi onneksi melko asiallisesti, tosin menin paljon polkuja, joten siellä se ei oikein kerkeä komentamaan kun pitää keskittyä eteenpäin pääsemiseen hangessa...

Mutta kylläpä oli hienon näköistä metsässä! Aukoilla ja pelloilla "melkein häikäisi" eikä metsän keskelläkään tarvinnut käyttää kertaakaan otsalamppua. Kamerallani ei saa otettua kuvia joista näkisi jotain, mutta yrityksistä tuli aika hauskoja kun antoi kuvankäsittelyn automaattisesti käsitellä niitä. Ne olivat käytännössä aika mustia kaikki ennen sitä.

ja sitten tylsä salamalla otettu kuva: