Viikko sitten Riikka ja Topi käväisivät kylässä ja samalla juhlistettiin jälleen "kotikonstein" iän karttumista. Ja aamulla todettiin, että kyllä sitä vaan ikä tekee tepposiaan...  

"juhlakansaa"

Perjantaina lähdin töistä suoraan reissuun. Vega jäi Terhille hoitoon ja Vinka lähti Punkkikselle äiskän ja iskän kaveriksi. Vega oli kotiutunut hyvin Terhille - onhan siellä kuitenkin parkki poropoika ja sekös Vegaa miellyttää  Unski ja Pyry on Vegan mielestä ihan parhaita poikia  Vega oli vähän yrittänyt tuttuun tapaansa porsastella, mutta onneksi Terhi osaa ja uskaltaa pitää sille jöötä!

pieni porsas

Kävin matkalla Vinkan kanssa reenaa uudessa hallissamme. Nyt oli tilaa juosta ja Vinkakin paineli eteenpäin minkä kintuistaan pääsi.

Lauantaina lähdettiin aikasin aamusta Annen ja Teemun kanssa ajelee kohti Helsinkiä. Tuotiin samalla pikkugöötti uuteen kotiin Helsinkiin. Oli se kyllä aikas suloinen!

Jari Aho oli lauantaina tarkistamassa koirien silmiä Kuopiossa ja olin varannut Vegalle ajan tarkkiin. Terhi käytti ystävällisesti Vegan tarkissa. Edellisestä tarkista olikin jo kulunut aikaa lähes 2,5 vuotta. Tällä kertaa tuli valitettavasti huonoja uutisia: Vegan vasemmasta silmästä löytyi kaihi  Ell oli kuitenkin heti sanonut, ettei kaihi tule vaivaavaan tämän koiran elämää millään lailla eli toivotaan että tämä pitää paikkaansa.

Helsingissä lunta sitten riittikin:

Onneksi autossa oli lapio ja autokin saatiin parkkiin yläpuolella kuvassa olevalla kadulle. Toivotaan että auto lähtee penkassa huomenaamuna irti, sillä minun pitäisi olla Tampereelle 9 aikaan... osa reissuporukasta onkin jo palannut turvallisesti sinne paremmin auratuille seuduille.

Muuten viikonloppu sujuikin sitten messarissa ja kaupoissa palloillen. Kaupoissa oli vähän ahistavaa eikä messarissakaan oikein jaksanut pyöriä. Onneksi täältä löytyi sukulaisia, missä vierailla ja viettää aikaa.