Tässä muutamia kuvia viime viikoilta. Kaikki kännykällä otettua ja siten aikas surkealaatuisia...

Muutama viikko sitten näytti vielä tältä:

Kemissä viimeistä rataa katselemassa (omia koiria en ollut enää viimeiseen kisaan ilmoittanut):

Keli meni jo eilen illalla plussan puolelle ja maisemat eivät todellakaan näytä enää samoilta kuin tuossa ensimmäisessä kuvassa  Lunta on tullut aivan riittävästi (jopa tälle talvi & lumi immeiselle riittäisi vähäksi aikaa) ja polkujen auki pito on aika vaativaa hommaa. On yritetty jokaisella maastolenkillä avata edes pieni pätkä ummessa olevaa polkua ja pitää avattujakin avoimena. Hankalaa se on kyllä ollut tällä hevos- ja ratsastajamäärällä.

Tänään käytiin Tiinan kanssa maastoilee ja uhmattiin kinoksia ja avattiin vielä yksi polku, jota ei oltu viime viikolla keretty avaamaan. Lunta oli ennen näitä sateita (tänään siis tihutti vettä) yli 70 cm, mutta nyt luulisi hankien vähän painuneen. Urheasti Hiski aurasi uraa ja yhtä urheasti Strakur tuli perässä. Hevoset sai pitää aina halutessaan taukoja ja hengissä selvittiin lumimassan läpi. Ja vielä riitti hevosilla virtaa päästyämme auratulle tielle... Nyt lähimmät polut olisi kaikki avattu ja lumisade saisi pysyä hetken poissa.

Ratsastushame suojaa myös sateelta; ratsastushousut oli aivan kuivat reissun jälkeen:

Lunta ja lisää lunta ja ponin jalat loppuu kesken:

Strakurin terveiset:

Ratsastuksen jälkeen kävin 10 km potkurilenkin koirien kera. Pyry ja Tarra vetovaljaisiin ja V & V kisko omissa valjaissaan alun tiepätkän minkä kerkesivät - vauhtia siis piisasi... ensin kankaille ja göötit sai kirmata irti isompien toimiessa vetoapuna. Keli oli kyllä tosi luistava ja isotkin saivat hölkytellä kankailla osan matkaa irti ja potkuri liikkui kyllä kevyesti ilman koiriakin. Viimeiset 5 km tultiin tietä pitkin ja Pyry ja Tarra pääsivät taas hommiin. Vega sai olla irti koko loppumatkan (hiljaisempi tie) ja Vinka kipitteli narussa. Olipa hyvä lenkki!