Olipahan ajomatka! Ei sillä, että olisi ollut ongelmia, mutta kun se matka vähän kesti... "kohteeseen 11 tunnissa" oli päivän teema

Perjantaina aloitettiin lisätilan tekemisellä:

Reitti kohteeseen oli turvattu:

Normaalisti ajetaan konteeseen lyhintä tietä Oulun kautta, mutta jostain syystä navit näyttivät ajoreittiä Kajaanin ja Rovaniemen kautta. Matka ei ollut kuin 50 km pidempi ja päätettiin ajaa navin ehdottamaa reittiä, koska emme olleet sitä kautta koskaan ajaneet Ylläkselle. Koska pelkkä navi on tylsä apuväline, ostimme kartankin, jotta osasimme paremmin hahmottaa reitin. Toinen navi oli päällä testimielessä, kun se on mennyt yleensä sekaisin Iisalmen ja Oulun välillä yhdessä tietyssä kohtaa (ja nyt emme sitten ajaneetkaan ko. reittiä).

reipas kuskimme ajoi koko matkan, eikä auton ajonhallintajärjestelmiä tarvinnut opettaa kakkos- ja kolmoskuskille (kuten Ilta-Sanomat meitä opetti)

takakontissa oli rauhallista (vain Vega ja Cindy mukana reissulla)

Taukoja pidettiin enemmän kuin laki sallii. Oli siis vessataukoa, kartanostotaukoa, ruokataukoa, matkamuistomyymälätaukoa  Mitähän meidän kuskillekin oli juotettu??? Tämä oli kyllä pisin ajoaika tähän kohteeseen, mitä ikinä on saatu aikaiseksi!

Ranualla tauolla ja boxin tilanteen tarkistus:

ja matka jatkuu ja takapenkillä iski väsy:

Ja sitten muutama kuva äitille ja iskälle - nyt on enemmän tilaa kuin ennen (olisitte tänne tekin mahtuneet!)