Anne päivittää Sarin ja Teemun viimeistellessä ruokaa.

Tänä aamuna myrskysi onneksi vielä niin kovasti, että saimme pidettyä Saria sängyssä yhdeksään saakka. Meno oli hänellä noustua aluksi rauhallista, mutta siitähän se taas rupesi vaahtoamaan hiihdosta ja lumikenkäilystä. Sen verran saimme hillittyä Saria, että hän malttoi pitäytyä lähimetsän lumikenkäilyssä. Lähtekööt Teemun kanssa hiihtämään mökin nurkalta valaistulle illalla, niin meikäläinen voi tallustella koirien kanssa tavallisilla kengillä. On nimittäin hieman tuullut yöstä lähtien.

Lähdimme siis tallustamaan lumikengillä Sarin ja koirien kanssa mökin nurkalta kohti luontokeskus Kellokasta. Matkalla tuli minulle tietysti jo pulla mieleeni, mutta tällä kerralla rahat oli jätetty mökille. Ei auttanut kuin soittaa Teemu paikalle. Koirat saivat mukavan hengähdystauon meidän syödessä herkkuja, shoppaillessa ja tutustuessa luontokeskukseen.

Teemu ei uskonut, että tämän mokkatortun saa 12 eurolla, joten pakkohan se oli ostaa. Kellokkaassa on erikoishyvät pullat, kannattaa piipahtaa! Kaupoissa loppuvat pullaherkut nopeasti, joten jatkossa on hyvä tietää, että Kellokkaasta saa... Njammm...

Mikäs se oli kahvitellessa (kaakaota) myrskysäässä auringon paistaessa lasitetulle terassille. Mitenkähän paljon tänään olisi tuullut Ylläksen laella? Göötit ja Teemu olisivat ainakin lähteneet lentoon.

Kellokkaalta palasimme lumikengillä mökille, vaikka olisi ollut autokyyti tarjolla.

Päätän raporttini tähän ja rupean katsomaan naisten MM-viestiä. Ruokakin on lupaavasti valmistumassa.