Enpä olisi ikinä uskonut miten rauhallisesti Hiski otti ratsastuskouluun majoittautumisen  Sunnuntaina ratsastettiin ratsastuskoululle eikä Harjamäen asutusalueella tai tallin alueella ollut mitään sen mieltä järkyttävää! Tyynesti lompsutteli tallin pihaan korvat sivulle harottaen  Tultiin sen verran myöhään perille, että Hiski jäi samantien talliin yöpuulle. Hyvin rauhouttui, pari kertaa hirnui ja potkaisi ovea etusella Strakurin lähdettyä, siinäpä kaikki.

Maaanantaina heti aamusta tarhaan, jonne rauhouttui ihan hyvin. Kävin päivällä taluttelemassa Hiskiä ja syöttelemässä ruohoa. Kolmen aikoihin talliin ja käytiin vielä uudestaan vihreää syömässä. Seiskalta tunnille. Ratsastajaa vähän jännitti ja "omaksi henkiseksi tueksi" laitoin länkkärin - ihan turhaan. Eipä paljon Hiskiä haitannut uusi paikka. Paineli kentällä muiden mukana kuin olisi aina siellä pyörinyt.

Eilen satoi vettä ja keräsin Hiskille vaan päivällä tuliaisiksi Ikea-kassillisen vihreää ja illemmalla kävin taas syöttelee sitä tallin ympäristössä. Arvelin, että menemme illalla maneesissa. Maneesi oli tyhjillään, joten pikaisesti maneesiin tutustumaan (vanha pressumaneesi). Juu ei mitään reaktiota. Ainoastaan peilistä "ihaili" hetken omaa kuvaansa  Joten illalla normisatula hevoselle eikä ongelman ongelmaa. Vaikka itseäni silti taas vähän jännitti. Sain kyllä omasta mielestäni jännityksen unohtumaan, kun pääsin selkään ja töihin.

Aura ja Sini on samaan aikaan lännenratsastustallilla leireilemässä: