Kävin lauantaina Cindyn hetkeksi meidän laumaan, jotta päästään vähän kokeilee agia ennen lauantain kisoja. Pihassa on reenattu kovasti keppejä ja hienosti painaa vaan pään alaspäin ja kiihdyttää vauhtia. Kisoissa en ihan uskalla tuolleen vedättää... mutta jos saisi edes jonkinlaisen tuntuman keppeihin, kun ne ei ole olleet Cindylla kovin varmat kisoissa ja sitten olen vaan varmistellut niitä.

Maanantaina käytiin Suskun kanssa maastoilemassa, minä Hiskillä, Susku Funilla. Hiski olikin päässyt maastoon viimeksi ennen kesälomaansa eli juhannusviikolla. Hyvin tuo kulki & käyttäyityi. Alkuun meinasi olla vähän kiire eikä olisi millään malttanut kävellä. Käytiin sitten heti alkuun vähän pyörittelee vanhalla hiekkamontulla ja sen jälkeen oli kiirekin kadonnut ja hevonen toimi moitteettomasti. Käytiin kuitenkin melko pitkä lenkki ja päästiin menemään pitkiä pätkiä ravia/tölttiä. Yritettiin kerrankin laukkailla hillitysti ja keskityttiin muihin askellajeihin. Olipa kivaa  Lopussa vaihdettiin vielä ratsut ja Susku tykkäsi kovasti Hiskistä (taisi mennä sillä ensimmäistä kertaa maastossa).

Tiistaina oli agireenit. Vegan ja Cindyn kanssa tuli hiki ihan fyysisesti (niitä tsempatessa), mutta Vinkan kanssa tuli vaan tuskanhiki! Muutama pätkä onnistui tosi hyvin, mutta muutama pätkä ei vaan meinannut sujua, kun koira kerkesi vaan sujahtaa aina jostain jonnekin...

Eilen ratsastin Hiskin kentällä ilman satulaa ja lopuksi kävin kävelee pellolla ja otin koirat mukaan. Cindy yritti koko ajan näpsiä Hiskiä takasista ja minulla meinasi palaa totaalisesti käämit sen kanssa... eikä koira edes uskonut, vaikka naama punaisena huusin sille  Hiskin hoidettuani yllätin Cindyn ja laitoin sille kauko-ohjattavan sittiksen kaulaan. Vega sai normaalin sittiksen ja Vinka sai olla ilman mitään. Poni puomiin ja suhaus Cindylle, kun meni ponia näpsii. Antoi sen jälkeen ponin seisoa puomissa rauhassa. Lähdin koirien kanssa käyntimaastoon ja ponille vaan huopa selkään. Heti ensimmäisellä peltosuoralla jouduin kaksi kertaa suhauttaa Cindylle, mutta sen jälkeen uskoi paremmin. Pari kertaa muistutin sitten pelkällä piippauksella ja se riitti eikä tarvinnut enää suhautella  Tuo kauko-ohjattava sittis on kyllä NIIN näppärä! Vegalle riitti ihan tavan sittis eikä haukkunut ponia kertaakaan reissun aikana (tai roikkunut sen hännässä).