Keskiviikkona pidin saldovapaan ja käytiin päivällä Tiinan kanssa Hiskillä ja Funilla Harjamäessä Sallan tunnilla "uudessa" maneesissa. Ratsastettiin sinne ja takaisin. Meitä oli 5 tunnilla, tilaa hulppeasti ja opetus hyvää. Hiski oli tosi kiva, liikkui pirteästi eikä yrittänytkään laiskotella. Jäipä hyvä mieli tunnista  Takaisin ratsastaessa hevoset oli oikein rauhallisia ja käveltiin koko matka kotiin!

Perjantaina lähdettiin Terhin ja Viivin + Vinkan kanssa reissuun. Hurautettiin yöksi Klaukkalaan ja la-aamuna minä jäin kisaamaan Vinkan kanssa Hyvinkäälle ja tytöt lähtivät katsomaan mali-pentuja Kirkkonummelle.

Ensimmäinen rata sujui mallikkaasti. Vinka tosin kaatui keppien ekassa välissä, kömpi ylös ja jatkoi pujottelua aivan oikein. Suttasi pari väliä kaatumisen jälkeen, mutta sitten sai rytmistä kiinni. VIrhettä tuosta ei tullut, mutta aikatasoitusta tuli annettua... Luulin tehneemme ensimmäisen nollan kolmosissa, mutta tuloslistassa meidän tulos oli kuitenkin 5. Aika oli hyvä, tuloksista tehneiden 2.nopein, vajaa 2.sek voittajasta, ja nollalla olisi sijoituttu siis toiseksi ja saatu serti  Kylläpä harmitti ihan vietävästi!

A-rata

Toinen rata tuntui vielä paremmalta. Radalla (alla ratapiirros) oli meille tosi haastava kohta esteet 13-16. 13-14.  Jäin itse keppien puolelle hyppyjä ja olin jo 14.esteen siivekkeen kohdalla ohjaamassa koiraa 13.hypylle. Alku sujui täydellisesti, kunnes herpaannuin ohjauksessa ja ohjasin Vinkan "hienosti" suoraan 14 hypyltä putkeen  Jatkoin kepeille, loppu tosi hyvää rataa, puomi nopea, pysäytys hyvä ja odotti vapautuskäskyn. Yksi parhaimmista radoista ehdottomasti

Viimeinen rata oli itseltä tosi surkea esitys. Oli vähän löydä olo ja onnistuin lopettamaan ohjauksen kolme kertaa sellaisessa "itsestään selvyys" kohdassa ja kun Vinka ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys, niin tuloksena kolme kieltoa ja hylätty  Kisojen jälkeen juttelin Saviojan Annen kanssa ja sanoi, että antoi ensimmäiseltä radalta usealle virheen keinun alastulolta, kun keinu oli vielä pari senttiä ilmassa koirien siltä poistuttua. Epäili, että meidänkin virhe on tullut siitä. Lappuun ei oltu merkitty muuta kuin se vitonen. Annekin muisti meidän Lieksasta ja oli nyt vähän erilaista (parempaa siis) meidän meno (paitsi viimeinen rata...)  Illan mittaa hurautettiin vielä kotia ja olin Siilissä 23 aikoihin.

Vega oli Tiinalla hoidossa ja olihan tuo riemuissaan, kun tänään hain sen kotia. Seija lähti kaveriksi liikuttaa hevoset, otettiin göötit ja Pyry matkaan ja suunnattiin maastoilemaan tuuleen ja tuiskuun (tai oikeastaan vesisateeseen). Onneksi oli sadeviitat ja niiden alla oli ihan hyvä olla