Tänä aamuna käytiin oikein reenaamassa agia Vinka "vinttikoiran" kanssa. Elisa veti reenit, 30 estettä ja saatiinhan me hyviäkin pätkiä aikaiseksi. Harmi että halli on niin lämmin, Vinka läähättää 10 minsan jälkeen niin paljon, että se ei pysty enää tekemään "mitään muuta kuin läähättämään". Koira ulos ja siellä se pötketteli hangessa ja viilenti itseään... wink Eli alku menee aina hyvin ja sit loppureenistä Vinkan silmät ja kieli pyörii kilpaa cheeky

Reeneistä suuntasin Tiinalle ja kuvittelin, että issikka on hieno kouluratsu... kentällä pyöriteltiin käynnissä ja töltissä ja sitten lähdettiin pelloille urille reenaa laukkaa gramaanien avustuksella. Ja hauskaahan se oli! Kyllähän tuo poni vähän kuumui mutta eipä saanut vedettyä minua irti satulasta ja jalatkin alkoi nousemaan vähän ylöspäin! En tiedä oliko koirista niin hauskaa... Vega jäikin jo välillä seisomaan ja odottamaan kun kierrän peltoa laukaten, mutta Vinka höperö kipitti koko ajan perässä. Trackerin mukaan pyörin pellolla reilut 4 km ja loppukäynnit metsässä 2 km, joten saihan siinä göötitkin pistää töppöstä toisen eteen (ja oli niiden kaulukset aikas huuruiset...)

Tiinalta hurautin vielä Hiskiä ratsastaa. Oli kyllä jo aikas vetelä olo ja ratsastus oli humputtelua vailla mitään päämäärää. Sen verran ketutti oma asenne Hiskin kanssa että menen tiistaina sen kanssa valmennukseen. Keskiviikkona käy osteopaatti tarkistaa Hiskin ja tarkoitus oli pysyä poissa valmennuksista siihen asti, mutta mutta... Hiski on nyt kuitenkin liikkunut tällä viikolla ihan ok, joten katsotaan miten liikkuu valmennuksessa.

poni ei vielä tiedäkään mihin se joutuu...


kaverikin olisi lähtenyt mukaan (tai ehkä se vaan himoitsi kaverin ruokia)


kenttätyöskentely ohi (ja ponikin vielä kuiva, ei ollut enää pelto-osuuden jälkeen!)


ei malttaisi enää seisoa


pellolla pyörimiset ja metsälenkki


ja vauhtikäyrä...


koirat on ottaneet illan ihan rauhallisesti, Vipsu taas tuhoaa mattoa...