Mennyt viikko painottui tällä kertaa hevosteluun. Tosin ma:na oltiin ekaa kertaa reenaa Hukka-Hallilla. Itse olin ensin vähän pettynyt pieneen tilaan ja yleensäkin "inhoan" mattoa, mutta Vegaa ei matto haitannut ja toisella kierroksella pääsin itsekin parempaan fiilikseen. Mutta ihan rehellisesti sanoen: ikävä on kaarihallia :c( Tänään taas illalla reenit, katsotaan mikä fiilis itselläni on... Toivottavasti Vegan astutus onnistuu, niin "ei tarvitse" alkuvuonna kisata ja reenata matolla. Tosin Vega kaipaa jo jotain aivojumppaa, sillä Topi on taas lievän höykkyytyksen kohteena! Eilen illalla oli jo pilkottava nakkeja ja opettaa Vegalle naksulla uusia juttuja.

Viime viikolla tuli käytyä siis ratsastustunnilla ti:na ja to:na Hiskillä ratsastaa. Menin puolisen tuntia kentällä ja Hiski oli tosi tosi kiva. Tein saman tyyppistä harjoitusta mitä tiistain tunnilla ja aika hyvinhän tuo sujui vaikka itse sanonkin :c) Sit otin Pyryn matkaan ja käytiin vielä laukkailee ja kävelee pelloilla, jossa meni aikaa toinen puolituntinen. Lauantaina oltiin "omalla porukalla" Issikkavaelluksella Kirsin luona Joroisissa (Rella Vinur). Sade loppui kun päästiin perille ja lopulta aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Kuusi tuntia hurahti nopeaan ja hauskaa oli.

Eilen käytiin vielä Tiinan kanssa maastoilemassa. Tuuli jonkin verran, mutta vettä ei onneksi tullut lainkaan. Otettiin Pyry matkaan ja Pyryn kulkiessa tiedustelijana keulassa, oli Hiskinkin turvallista kulkea etummaisena :c) Tosin noilla vauhdikkailla laukkapätkillä Pyryn oli jo pakko tulla hevosten takana. Muuten Pyry kulki koko ajan edellä; huippu heppakoira :c) Mentiin tosiaan pitkiä ravi/tölttipätkiä ja välillä irroteltiin kunnolla pitkillä laukkapätkillä... Tai välillä me laukattiin ja Tiina vaan tölttäsi Funilla hirveetä kyytiä perässä ;c) Hiski oli muutenkin kuin unelma, tällä kertaa ei mörköjä eikä yhtään sivuloikkaa. Olipa mukava reissu!