Torstaina kävin töiden jälkeen koirien kanssa hallilla reenaamassa yhtä harjoitusta, joka ei oikein onnistunut Julian valmennuksessa edellisenä sunnuntaina... joo parempi nyt, mutta hauska oli huomata, että Vega teki kohdan paljon paremmin kuin Vinka vaikka olisin kuvitellut asian toisinpäin. Muutenkin Vega oli ihan täpinöissään, kun pääsi pitkästä aikaa tekemään jotain hallilla. Normaalisti joutuu vaan makaa häkissä Vinkan reenien ajan. Hallilta kurvasin vielä Punkkikselle.

Perjantaina käytiin heti aamusta reippailemassa kympin juoksulenkin verran. Eipä ole aikoihin tullut aamulenkkejä tehtyä ja olipa pirteä olo sen jälkeen  Iltapäivällä käytiin reenaa Parikkalassa muutaman hengen voimin ja tehtiin pari pätkää Lieksan kisaradoista. Sain Vinkallakin onnistumisia ja nyt pitää vaan kisoissa uskaltaa tehdä noita samoja asioita eikä varmistella ihan turhaan.

Eilen oli ohjelmassa puusavottaa, karpalosuota, sienimetsää ja illalla vielä metsälenkkiä Pian & Vennin kanssa. Kyllä oli koirat rauhallisia illalla (ja ehkä minäkin). Uudet Haixin (Tapiot) kengät (toinen Meindl petti vasta 4 vuoden käytön jälkeen ) piti pintansa suolla, vaikka välillä seisoin nilkkoja myöten vedessä. Ainakin on nyt tehty testi etteivät vuoda uutena! Pari kertaa nyt käytetty ja hyvältä ovat tuntuneet.

Nyt patikoimaan Annen kanssa...