Tällä viikolla lumikenkäilykin on taas ollut KEVYTTÄ  Käytiin kenkäilee torstaina ja perjantaina eikä kengät uponneet kuin satunnaisesti jossain puskan kohdalla, muuten kantoivat mainiosti.

Tänään aloitin aamun Hiskin verryttelyllä pellolla auratuilla urilla. Pyry oli mukana, koska se ei päässyt tulevalle retkelle mukaan. Tehtiin kevyt puolituntinen hommia ja palailtiin pihaan seuraavaa retkeä varten.

Kun on tilava auto, niin autoon mahtuu kolme porokoiraa, kaksi gööttiä, neljä aikuista, neljät lumikenkät, neljät sauvat ja iso lumilapio:

Kurvattiin Tipuharjun maisemiin ja lähdettiin sieltä kenkäilemään. Matkassa minä & V & V, Tiina & Tarra, Terhi & Unski & Urho ja Seija. Keli oli mitä mainion ja seura yhtä mukavaa ja pari tuntinen vierähti hangella mukavasti 

Polkua ei ole avattu harjuilla eikä ainakaan me avata hevosilla ennen kevättä...

"vaarallinen" harju (yksi ratsastusreittimme...):

ja harju jatkuu. Näyttää ettei olisi luntakaan, kun puut on vihreät ja kengät ei uppoa.

Mutta on sitä lunta vieläkin sellaiset 70 cm:

Tepa vetää joukkoa ;-)

hitaasti mutta varmasti me muutkin saavutetaan kukkulan lakea...

mitähän tässä tapahtuu?

... valokuvausasennot löytyneet

Ja loppuun vielä muutama Seija Pirisen ottama kuva Vinkasta - kiitoksia jälleen kerran Seijalle kuvista

Reissun päätteeksi kävin vielä Strakurinkin kanssa kevyen puolituntisen pellolla vähän paikkoja availlen viime päivien maastojen jäljiltä. Otin vielä Vinkankin mukaan (Vega sai jäädä autoon, kun en jaksanut kuunnella sen komentamista). Huomenna koirat saavat pitää lepopäivän.