Eilisen teemana olikin vesileikit - ainakin Vinkan osalta . Aamulla käytin Vinkan uimassa tuossa "omassa" rannassa. Uusi pitkulainen tennispallo on hyvä uimalelu! Pyörällä ajaminen rantaan (n. 300 m) sujui paljon rauhallisemmin, kun mukana oli vain Vinka. Edellispäivän uintireissulla oli myös Vega mukana ja se iski muutaman kerran hampaat aika tiukkaan pohkeeseeni kesken ajon . Olen kyllä yrittänyt puuttua tähän, mutta sieltä pyörän päältä ei ole niin helppo napata rouvaa kiinni, pitäisi varmaan ottaa tähänkin kauko-ohjattava sittis avuksi...

Olen minä sentään saanut mattoni pestyä, jo heti tiistaiaamuna:

Eilinen oli jo liian kuuma päivä, ainakin pihalla oleskeluun. Yritin viettää oikein lomaa ja tehdä ristikoita auringossa maaten. Koirat mutustivat luitaan varjon puolella ja välillä oli itsekin mentävä varjoon viilentymään. Juu ei ole tuo auringossa löhöily minun juttuni! Koirien luut oli niin isot, että kyllästyivät niiden syömiseen ja lopulta piilottivat jämiä jonnekin.  Iltapäivällä naapuri hihkaisi, että katso mitä hänen kukkapenkistään löytyi... juu, sieltä paljastui Vinkan kätkö  Mutta kyllä nuo göötit on muuten ihania, kun voivat olla irti pihassa - lunnit tekemisen puutteessa livahtivat aina naapureiden pihoille tutkimusmatkoille. Vegahan nyt ei lähde yksin pihalle jäätyäänkään minnekään, Vinka helpommin yksin ollessaan käy kyllä tervehtimässä naapureita varsinkin jos joku sille sattuu juttelemaan.

Vega lähdössä luun piilotukseen:

Iltapäivällä käytiin Pian luona ja Venni sai Vinkasta leikkiseuraa:

Illemmalla oli sitten päivän retken vuoro Annen & koirien kanssa. Suunnattiin harjumaisemiin ja määränpäänä Mustaniemi. Tarkoitus oli mennä niemeen hiekkarannalle, mutta Vinka oli jo ennen määränpäätä vedessä odottamassa, että joku heittää sille keppejä:
http://www.youtube.com/topivegavinka#p/a/u/1/ca0ObCp6224

Vihdoin päästiin perille ja vesileikit jatkuivat:
http://www.youtube.com/topivegavinka#p/a/u/0/wgLklAfEfVk 

Vinkalla oli hieman vauhtipäällä, kuten kuvista saattaa huomata... 
Kaikki kuvat: Anne Laamanen

Välillä piti yrittää oman kepin lisäksi varastaa Vegalta keppi kesken uinnin:

Vega jahtaa Cindyä:

Vesi oli tosi lämmintä ja harmittaa, että en ottanut itselle uimapukua mukaan. Ja harjulla oleva jäätelökioskikin oli kerennyt mennä kiinni lenkkimme aikana . Soitin Teemulle, tilasin meille jätskit ja itselleni uimapuvun... odotellessa vielä pieni lenkki ja sitten jäätelölle ja uimaan. Jäätelö oli hyvää, ainakin minun... Annen jätskistä en menisi vannomaan...  Ja vesi oli lämmintä! Oli mukava huomata, että Vinka ei enää lähtenyt minun perään uimaan, kuten vuosi sitten.

Aamu näyttää hienolta, aurinko paistaa ja taivas on ihan sininen. Täytyy varmaan päivällä tehdä taas retki Mustaanniemeen ja ottaa tällä kertaa uimapuku itsellekin mukaan...