Ja taas aikaa vierähtänyt, mutta samoissa merkeissä eli hevostelua, pihaton rakentamista ja koirien kanssa pientä puuhailua.

Pihaton kimpussa aherrettiin koko viime vkl ja nyt puuttuisi enää ovi, pikkasen ulkovuorausta sekä laudoitusta katon sisäpuolelta. Hevosetkin ovat jo viettäneet aikaa pihatossa. Hiskikin on joutunut vähän antamaan periksi Strakurille tietyissä asioissa kuten heinäkasoilla: Strakurin mielestä samasta kasasta voi syödä useampikin hevonen - toisin kuin Hiskin entinen mielipide oli…

Viime viikolla vaihdettiin Strakurille takaisin vähän vahvempi kuolain ja jarrutkin löytyi samantien. On käyty maastossa yksin ja toisen kanssa ja kivaa on ollut! Kokeiltiin myös Strakurin juoksutusta: Tiina liinan päähän ja hienosti sujui. Malttoi kävellä ja ravikin löytyi itse asiassa aika helposti, laukkaa ei vielä kokeiltu Hiskiä on liikuteltu vain kentällä ja pelloilla.

Eilen oli hirveä myrsky, joka sitten tyyntyikin illaksi. Päätettiin sitten lähteä Tiinan kanssa ponimaastoon. Kello oli 17.30 kun oltiin selässä ja valosaa oli jäljellä 1,5 tuntia. Innostuttiin sit kuitenkin lähtee vähän pitemmälle ihan uusiin maisemiin ja annettiin sitten ponien vähän irroitella jotta matka sujuisi joutuisammin… Hyvin kerettiin valoisan aikaan - ainakin melkein ;c) Loppumatka (viimeset puoli tuntia) käveltiin hämärässä, mutta kuu loisti ja silmät tottui hyvin hämärään. Onneksi oli heijastinliivit ja lahkeissa ja hihoissa leveät heijastimet, kun loppumatka tultiin tien laitaa. Pihassa oltiin 19.30.

Vinkan kanssa ollaan reenattu naksulla maahanmenoa, esineen koskemista, kosketusalustaa, sivulle tuloa, tolpan kiertoa yms. pikkujuttuja. Kujaa ollaan reenattu nyt ruokakupin lisäksi pallolla ja hyvin irtoo oikeeseen väliin ja pinkoo innolla kujan loppuun asti. Pitää yrittää reenata tuota pallon luovuttamista, kun juokseen ympäriinsä pallo suussa äristen eikä anna kiinni… vaihtopallolla tai namilla onnistuu, mutta ei ilman niitä  Mutta ainakin intoa riittää pikkukoiralla

Vegakin on ilmoitettu omiin kisoihin tulevana su:na ja tarkoitus olisi juosta 3 startin verran. Kasasin minipuomin sisälle ja ollaan taas yritetty reenata tuota alastulokontaktia iltaruuan kanssa. Saa nähdä miten tuo valeraskaus vaikuttaa menoon. Pesä on takapihalla kopissa, jossa mekastetaan iltaisin. Vkl:na hoidettiin ahkerasti puupölliä, se jopa otettiin mukaan autoon ja tallille, jossa Vega ei sitten suostunut tulee edes auton takakontista pois. Makasi siellä vaan pesässään pentunsa kanssa. Suunnitteilla on marraskuullekin muutama startti Kajaaniin ja Kemiin.