Keskiviikkona kävin lääkärissä, kun tämä tauti vaan jatkuu. Poskiontelot oli järkyttävän kipeet jo viime viikolla, kauhea paine/kipu poskissa levisi päähän ja vedin koko ajan Buranaa, että sain kivun poskista pois. Viikkoon ei voinut päätä laskee yhtää alas kivun takia. Nenäsumutteista huolimatta kipu jatkui ja vihreää räkää riitti Otsan rypistys Lisäksi oli koko ajan lihassärkyä vaikka liikkui kuinka rauhallisesti tahansa. Nyt olen antibiootti + Duact-kuurilla ja toivotaan että olo alkaisi helpottaa. Ja pitäisi kuulemma ottaa vähän rauhallisemmin... Jospa tämä tästä paranisi pian.

Keskiviikkona oli aivan upea kuutamokeli ja käytiin Miiran ja koirien kanssa metsälenkillä (juu, kävelin rauhallisesti!) ja nautittiin silmiä hivelevästä näystä. Eilen oli myös hieno kuutamo, joten lähdin illalla ratsastaa. Menin ilman satulaa ja pääasiassa vaan käveltiin pitkin peltoja; kahlattiin lumessa ja käveltin aurattuja uria pitkin. Hiski oli huippu-kiva ja ja oli ihan mieletön fiilis Hymy

Vega ja Annen pojat aloitti "sellaiset" pelit myöhään ke-iltana ja eilen kävivät jo vierailulla Leevin luona. Vega oli ollut täysin valmis, Leevikin innokas, mutta valitettavasti vierailu ei ainakaan vielä johtanut haluttuun lopputulokseen. Mutta toivotaan että tänään onnistuisi.