Jonna, Jari, Tuomas ja Pihla sekä Tilli-mali tulivat kyläilemään perjantaina. Eihän me tietenkään viititty sisällä istuskella, joten heti perjantaina aloitettiin agilityreeneillä. Tilli on aikas vauhikas pinkoja radalla... Vinkakin "karkasi" pussiin (2 kertaa on avustajan kanssa harjoiteltu kangasta nostaen), mutta hienosti sujahti vaan yksin läpi

Lauantaina käytiin metsälenkillä koirien kanssa ja tankkauksen jälkeen lähdettiin maastoilemaan poneilla. Lapset ratsastivat ensin vähän Funilla ja hauskaa tuntui kummallakin olevan. Ajateltiin, että maastoilusta tulee pelkkää köpöttelyä pakkasen kovettaman maan takia (poneilla ei ole vielä hokkeja) ja otettiin sekä Vega että Pyry matkaan. Ratsastettiin alun autotie pätkä koirat selästä taluttaen: Jonna Funilla Pyry edellä ja minä Strakurilla Vega fleksissä perässä. Voi miten hienosti koirat kulkivat aivan tien laidassa  Vegaakaan ei ahdistanut yhtään! Sit vaan koirat irti ja narut satulalaukkuun. Osa teistä oli mukavasti keskeltä ihan pehmeitä ravureiden jäljiltä eikä polutkaan niin liukkaita olleet kun kuviteltiin. Suurin osa vaan käveltiin, mutta välillä mentiin mukavia tölttipätkiä ja pari laukkapätkää. Oli ihan pakko laukata sellainen 800 m loiva ylämäkipätkä - siis ihan pakko, sitä ei voi muuten mennä ylös... se olisi ihan tylsää  Meistä varmaan lähti jotain ääntä, kun pystykorvaa ulkoiluttava pariskunta oli jo väistänyt meitä valmiiksi 20 m metsän puolelle... eka tulee me poneilla hirveetä kyytii, Pyry matkassa ja Vega tuli sit varmaan jossain pitemmän matkan päässä. Kyllä ne varmaan kattoi, että noi rääkkää tuota pikkukoiraa. Jonna sanoi, että kattoi jossain vaiheessa taaksepäin ja Vega oli vaan tullu hirveetä kyytiä ja mahanalus oli ollut yhtä jälkaa vaan  Mutta ei tuo Vegakaan pitkään läähättänyt eikä näyttänyt yhtään väsyneeltä lenkin aikana. Loppujen lopuksi reissu kesti reilut 2 tuntia. Ja nähtii muuten 2 hirveä pellolla, kattelivat vähä aikaa ja lähtivät sit jölköttelee toiseen suuntaan.

Tänään käytiin ratsastaa Hiski ja Strakur pelloilla, Jonna testasi Strakurin. Hiskillä on jo hokit ja pitoa tuntuu riittävän mainiosti. Lapsetkin innostuivat niin ratsastuksesta, että menivät alkuun muutaman kierroksen Funilla kentällä.

Tilli ja Vinka riekkuu:

Tänään koirat odotteli ratsastuksen ajan tarhassa ja jokainen oli pitänyt vahtia eri suuntaan: