"Muutin" eilen Tiinalle pariksi päiväksi koira & hevosvahdiksi. Myöhemmin illalla lähdin Strákurin kanssa maastoon ja olipa taas kivaa Hymy Näin yksin malttoi kävellä paljon paremmin ja tölttikin löytyi samantien. Käytii tutkii yksi uusi polku, josta kohti Tipuharjua. Harjuilla on kyllä hienot näkymät:

(kuvat kännykällä otetut, joten huonolaatuisia)
1248327311_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248327318_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Käveltiin harjuilla ja sitten kotia päin metsäteitä ja pieniä hiekkateitä pitkin ja hienosti malttoi kävellä. Loppumatkasta vielä pitkä tölttipätkä, pieni laukkairroittelu ja laukasta vielä hyvää tölttiä. Ja kun tultiin "leveämmälle" tielle, niin me vaan käveltiin (ihan oikeesti!), samoin viimeinen autotien pätkä. Nii, Strákurille on siis hieman hankalaa tuo kävely, kun aina pitäisi joutua... mutta yksin näköjään toimii ihan eri lailla. Tähän asti ollaan maastoiltu toisen ponin kanssa.

Ei nähty kuin yksi marjastaja - oli ihanan rauhallista. Ja Rane ajeli heppakuormurillaan vastaan, joten nyt on isot autotkin testattu -  ei ongelmia.

Mutta pihatielle käännyttyäni kuulin lunnimaista haukuntaa... siis koirathan oli jätetty sisään, V & V aidan taakse ja Topi eteiseen. Pihassa meitä oli vastaanottamassa Vega ja Topi, Vinkaa ei näkynyt missään. Poni kiinni, äkkiä varusteet pois ja pienen kauhun vallassa pikkukoiraa etsimään. Siellähän se odotti kiltisti sisässä aidan takana. Etuovi ei ollut lukossa ja T oli sit työntänyt sen auki. Vega oli näköjään hypännyt kompostiverkkoaidan (vain 70 cm) yli portaikkoon kaiteiden välistä (portailla olleet pahvilaatikot oli nimittäin maassa). Mutta kaikki koirat siis tallella - hyvä niin Hymy