Eilen kipaisin päiväseltään Seinäjoella työreissulla ja kotiatullessa kävin pikaisesti tehoratsastaa Hiskin. Laukkareeniä ja hienosti sujui Hymy Sit vielä koirien kanssa lenkille ja kylläpä teki taas tiukkaa nousta tänä aamuna aikasin...

Tosin ennen kellonsoittoa koin karmaisevan herätyksen neljän aikaan, kun amppari lensi naaman luona ja pisti olkapäähän Huuto Enpä tiedä milloin olisin noin äkkiä pompannut sängystä. Äkkiä pari allergialääkettä suuhun ja jääsalvaa olkapäähän. Onneksi ei noussut kun pieni patti. Nimittäin joskun nuorempana koko käsivarsi turposi niin pahaksi, että jouduin pitää kättä kantositeessä. Amppari majoittui lamppukupuun ja siirryin sohvalle nukkuu.

Sit puol seiskan jälkeen auton nokka kohti Pieksämäkeä. Muuten hyvä, mutta takaluukun lukko oli jumittunut (ei ole koskaan ennen jääny jumiin) eikä luukku auennut. Koirat siis takapenkille. Olkapäähän särki todella voimakkaasti koko ajomatkan ajan ja vielä 9 aikaan tunsin kovaa kipua. Jossain vaiheessa kipu onneksi hellitti. Suutuspäissäni hakkasin takaluukun lukkoa ja sit se vaan suostukii painuu pohjaan ja kontti aukeni. Hyvä niin, sillä jossain vaiheessa aamupäivää vettä tuli kaatamalla, ukkosti ja salamoi eikä auton ikkunoita voinut pitää auki. Koirat olisi siis läkähtyneet, jos luukkua ei olisi saanut avattua.

Cindyn kanssa eka rata ysiltä ja se sujuikin mainiosti: 0-voitto ja siirto kakkosiin. Toinen rata olikin vasta 14.45, mutta sekin sujui mainiosti: 0-tulos ja 2.sija Hymy Sit vielä Vegan startit ja Vegalle tuplanolla sijoilla 5. ja 4. Eli tänään oli meidän päivä. Kotona olin joskus 21 jälkeen, joten kiitettävä päivähän tuosta sitten tuli.

Kotipihassa odottikin sitten mukava yllätys. Takaluukun nappi oli taas jumissa ja aikani sitä hakattua, jouduin kippaamaan takapenkin selkänojan ja otettua koirat autosta sitä kautta. Saldoksi jäi pullistunut verisuoni kämmenestä - ja kipeä kämmen... Huomenna siis jotain rasvaa ostamaan.