...on riittänyt! Urheasti on liikutettu hevosia ja eilenkin kävin reilun tunnin kuutamolenkillä koirien kera metsässä. Lähtiessä pakkasta -25 ja takaisintullessa -27. Porukkaan tuli muuten uusi ihanan värinen issikka keskiviikkona, pitää ottaa kuvia siitä vkl:na (poni ei siis liity minuun mitenkään).

Ja minä näytin eilen tältä:

Viime lauantaina kisasin Vinkan kanssa 3 starttia Lempäälässä, mutta niistä kisoista ei jäänyt mitään mainitsemisen arvoista... tai no mainitaan sen verran, että ohjaaja oli TOSI surkea!

Sunnuntaina tavoiteltiin Vinkalle viimeistä sertiä Keuruulta, tuomarina Juha Putkonen. Ei tullut sertiä, tulos AVO EH3. Urosten jälkeen arvasin jo, että Vinka on liian luikku tälle tuomarille, mutta kun eihän näitä etukäteen tiedä kun kokeilemalla. Pöydällä tuomari sanoikin heti, että "ompas se laiha"...

Vinka sai kuitenkin vallan mainion arvostelun ja tuolla arvostelulla olisi voinut vaikka ERIN antaa, vaikka sitten ilman sitä SA:ta, jos halusi massavamman koiran. Mutta eipä siitä sen kummempaa iloa olisi meille ollut olisi se sitten ollut eri vai nyt saatu EH. Vinka ravasi porukassa hienosti eteenpäin ja kunnon askeleella (toinen koira meni edellä). Yksilöarvostelussa liikkuminen oli taas huonompaa, jäi töpöttämään ja katsoi minua, MUTTA sentään ravasi eikä yrittänytkään laukata Cool Kilpailuluokassa ravasi taas hienosti eteenpäin toisen perässä.

Tässä vielä arvostelu:
Erinomainen tyyppi, koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo-osa. Lyhyehkö kuono. Hyväasentoiset korvat. Keskiruskeat silmät. Hyvä purenta. Lavat ja olkavarret tulisi olla viistommat. Oikeanmallinen mutta massaton runko. Hyvin kulmautunut takaosa. Hyväasentoinen häntä. Saisi liikkua pidemmällä askeleella. Esiintyy reippaasti.