Eli vapaapäivä ja yllättäen samat harrastukset  Ensin kävin maastossa Strakurilla. Menin oikeastaan koko matkan polkuja ja tällä kertaa toisella puolella tietä, jossa polut olivatkin avaamatta. Joka puolella oli oksat notkolla lumesta, pieniä puita taipuneena maahan asti. Ihan vähän tölttäiltiin hangessa, mutta muuten vain käyntiä. Poni oli kuin unelma eikä silläkaan ollut kiire mennä sen kovempaa. Mutta urheasti se aina vaan taivaltaa eteenpäin - vaikka sitten hangessa. Saisikohan sitä koskaan hyytymään

Ja ratsastuksen jälkeen Terhin ja porojen kanssa lumikenkäilemään. Lapio mukaan ja auto "hankeen" (ja lapiota tosiaan tarvittiin auton irrottamisessa kinoksesta...). Koiratkin oli lenkin jälkeen hyvinkin rauhallisia, kun muut seurasivat Unskin jälkiä umpihangessa. Lopussa sentään kävelivät jo meidänkin tekemään polkua pitkin.

Ainiin, ollaan ilmoitettu Vega ja Tarra Kajaanin näyttelyyn. Vega on irroittanut kaiken pohjavillan ja nyt lentelee päällyskarva. Olen eilen ja tänään harjannut kumisualla sekä imuroinut sen ja näyttää aina hetken ihan siistiltä (näyttää jotenkin paljon nuoremmalta ja laihemmalta!). Jos karvaa kuitenkin erehtyy silittää vastakarvaan (kuten tuomarit tekee), niin se jää tyylikkäästi pystyyn ja näyttää ihan elottomalta  Ja Tarra irroitti pohjavillan lisäksi IHAN KAIKEN päällyskarvankin ja muistuttaa tällä hetkellä mustaa merkein varustettua isokorvaista malia... Olemme siis harkinneet näyttelyn väliin jättämistä - säästyisi ainakin bensarahat.