Lyhyesti: lumikenkäilyä, lisää lumikenkäilyä ja vielä lisää lumikenkäilyä  Hanki kantoi ihan loistavasti, ensimmäisinä päivinä upposi 5-10 cm, sitten satoi vähän lisää lunta, mutta missään ei upottanut 20 cm enempää ja pystyi "kevyesti" kulkemaan missä vaan. Joka päivä tuli siis kenkäiltyä, välillä vähemmän ja välillä vähän enemmän ja joinain päivinä useamman kerran. Aamuisin käytiin Vinkan kanssa vajaan tunnin lenkki ensimmäisenä iltana tekemääni uraa ja aamupalan jälkeen sitten lisää liikuntaa... jopa kahtena päivänä selvisin suksillekin (viimeksi olenkin ollut suksilla vuosi sitten ) ja tehtiin "ruhtinaaliset" 16 km lenkit kummallakin kerralla - ei jostain syystä tuo hiihto enää nykyisin nappaa. Lumikenkälenkit kestivätkin sitten 2-3 tuntia ja kivaa oli joka kerta! Ja kerran eestyin jopa moottorikelkkailemaan. Tosin kelkkaa ei turhaan vedetty perässä, kun tuo miesväki ulkoilutti sitä reilut 600 km... ja kuomukärriin mahtui hienosti kaikki lomakamppeemme!

Ja jottei menisi ihan vaan koiralomaksi, niin kävin toki Anun ja Rikun luona issikkalenkillä

Viimeinen päivä kruunattiin tekemällä koko porukalla 3 tunnin kenkäilyretki Kesängin päälle. Nousua kertyi huipulle 530 metriin yhteensä 300 metriä ja matkaakin koko reissussa sellaiset 7 km. Ja noustiin aikas jyrkkää rinnettä, joten vauhti ei meillä "kolmella peränpitäjällä" siinä vaiheessa päätä huimannnut. Vinka ja Teemu sen sijaan painelivat ylöspäin lähes juoksujalkaa. Vinka veti edestakaisin meidän ja Teemun väliä, mutta vauhtia riitti vielä päästyämme avotunturiin. Puurajaan päästyämme se sai hirveät hepulit ja juoksi ja juoksi ja juoksi ympäriinsä tunturin täysin kantavaa hankea.

Jokohan pitäisi alkaa suunnittelemaan seuraavaa reissua...

Ja jos meillä oli lystiä pohjoisessa, niin Anne ja Vega hoitivat miesasioita täällä Siilissä. Proget osoittivat tärppien olevan taas ne 10.-11. juoksupäivät, mutta "Tyrkky-Tiina" ei saa miehiä syttymään ajoissa ja niin kaikkien käytetyn ajan (ja rahan) ja kolmannen yrityksen päätteeksi päädyimme Annen kanssa ratkaisuun nimeltä keinosiemennys. Keskiviikkona Vega jäi Tiinalle hoitoon (ja Pyryn kanssa pelehtimään) ja eilen se siirtyi Suskun hoteisiin odottamaan paluutamme. Jos Vegalta kysytään, niin pentuja on tulossa; ainakin se kerää vararavintoa pentuja varten(?). Tiinalla sen murtautui eilen komeroon ja söi itsensä ähkyyn kissan kuivamuonasta ja tänään oli Suskun luona löytänyt tiensä kuivanappulasäkille... täällä on vähän pömppöämahainen koira taloudessa...