tämä lomapätkä  Joku voisi sanoa, että kelit suosi, mutta minä en! Oli aivan liian kuuma! Vettä ei satanut koko 2,5 viikon aikana ja ne kaksi ainoata viileämpää päivää olin itse vielä reissussa (juhannus taisi olla kuitenkin vähän inhimillisempi lämpötiloiltaan).

Perjantaina lähdettiin Annen kanssa Lappeenrantaan agirotuun kisaa. Minä kisasin Cindyllä kaksi starttia ja Vega oli mukana kisaturistina. Ensimmäisellä agiradalla otin heti alussa kunnon lennot, pääsin kömpimään ylös mutta loppurata menikin ihan miten sattuu... maalissa tajusin, että polveen sattuu ja siinähän olikin ihan kunnon pala ihoa pois ja vuosi verta... Toisella radalla (hyppis) oli aikas tiukka ihanneaika (etenemä 4 m/sek), mutta ihan kunnialla tultiin maaliin: ratavirheet 0 ja yliaikaa vain 1,51 sek ja 5.sija (lähes 70 koirakkoa mukana). Odoteltiin sitten kisakirjaa ja palkintojenjakoa ja kotiin päästiin lähtemään vasta 22 jälkeen. Suoraan mökille, uimaan ja nukkumaan. Vinka olikin päässyt sinne jo porukoiden matkassa.

Lauantaina käytiin veneilemässä ja koirat pääsi mukaan. Heti kun vauhti hiljeni, meinasi kuolla lämpöön, mutta kun piti vaan vauhtia, oli vesillä ihanan vilpoisaa. Koiratkin nukkui tyytyväisinä lattialla tai peräpenkillä. Välillä rantauduttiin ja uitiin. Muuten tulikin oltua vaan mökillä ja koirat on vaan maanneet ja uineet. Tosin Vegan uintia on rajoitettu, jotta turkki kuivuisi välillä ihoa myöten. Vinka on saanut mennä järveen paljon useammin. Tänään on ollut ihan hirveä päivä ja Vegakin sai uida kolmeen otteeseen.  Vega harjoitteli yksi päivä laiturilta hyppäämistä, mutta siinä kävi hieman nolosti: se keikkasi pää edellä järveen ja sukelsi vissiin kiven lailla pohjaan saakka, nousi pinnalle, räpiköi hetken ja jatkois sitten uintia - kannattaisi ottaa senkin Vinkasta mallia miten hyppy tulee suunnata

Pitäisi vielä ajella tänään Siiliin, mutta taidan odotella vielä pari tuntia ettei kuolla autoon!

valmiina vesille

pakko makoilla auringossa, vaikka vähän kuuma onkin

ja välillä varjoon makaa

Vinka näyttää mallia miten pitää hypätä ettei vajoa pinnan alle