Viime päivityksestä onkin vierähtänyt aikaa. Viime kuvissa on lunta, nyt kuvat on ihan kesäisiä  En ole kerennyt oikein avata konetta kotona ja siksi ei ole tullut päiviteltyä tänne mitään.

Agista: Huhtikuun vika vlk olin Mikkelissä kisaamassa kummallakin koiralla. Vinkalla menin kaikki kolme rataa ja saatiin jokaiselta radalta yksi kielto. Kiellot tuli kaikki hypyiltä, mutta muuten radat oli ihan meidän parhaita. Ja ensimmäistä kertaa tein kolmosluokassa Vinkan kanssa kolme tulosta  Vegalla kisasin kaksi rataa ja tehtiin tuplanolla  Viikko sitten kisasin sitten Vinkan kanssa Kuopiossa ACEn kisoissa. Ekalle radalle olin ihan löysä paska ja koira huuti minulle joka esteen jälkeen. Lopetin 6-esteelle, koska olin siinä vaiheessa niin vittuuntunut ja tajusin, että nyt on viisainta lähteä rauhoittumaan... Toiselle radalle sain koottua itseni ja meno tuntui taas hyvältä. Kerran kadotin koiran seläntaakse ja siitä kielto. Irtoomiset sujui - koira paineli parin esteen verran edellä kun juostiin rataa "päästä päähän". Kepeillä sekosi jotenkin rytmissä ja teki virheen keskellä. Jatkoin kepeiltä suoraan maaliin. Vein koirat metsään, en viipynyt pitkään (olin luokan vika), mutta myöhästyin silti seuraavasta rataantutustumisesta. Olin jo uhannut eka radan jälkeen lähteä kotia, kun kisaaminen ei maittanut, ja niinhän minä sitten nappasin kirjan matkaani ja jäin pois kahdelta viimeiseltä radalta. Ajelin koirien kanssa tallille ja kävin maastossa Geislillä koirien kera  Ensi torstaina olisi taas kisat, joten toivotaan, että asenne löytyisi silloin taas... Vinkan kanssa ei todellakaan voi mennä radalle puolitosissaan!

Muuten on taas tullut hevosteltua. Tiinalle tuli uusia poneja ja liikutettavia on riittänyt... Keskiviikkona olin agireeneissä, mutta muuten on tullut ratsasteltua joka päivä. Maanantaina kävin Hiskillä ratsastustunnilla ja huomenna olisi tarkoitus mennä taas ellei tule mutkia matkaan. Hiski parka on ollut erittäin syrjitty uusien ponien tultua, mutta nyt tilanne näyttää jo tasaantuneen. Tosin Strakur on on ollut nyt muutaman päivän eri puolella kun muut... Strakur ihastui nuoreen tammaan Veigaan ja antoivat Veigan kanssa Hiskille kyytiä.

Tässä muutama kuva ko. tilanteista:

Strakur & Veiga (kuva: Seija Pirinen)

Hiskille kyytiä  (kuva: Seija Pirinen)

Strakur ja Hiski  (kuva: Seija Pirinen)

 (kuva: Seija Pirinen)

Tänään kävin Strakurilla 15 km käyntimaaston. Mukana oli myös Pyry, Vega ja Vinka. Maltettiin tosiaankin kävellä lähes koko matka. Alkumatkasta töltättiin hiljalleen yksi pätkä, samoin loppumatkasta, mutta ei muuta. Harjuilla pidettiin taukoa. Aikaa reissuun meni lopulta 3 tuntia  Pidempääkin olisi voinut olla, mutta en tajunnut ottaa eväitä matkaan.

Tässä siis kuvasaastetta tältä päivältä (lähinnä taukopaikalta):

lenkkikaverit

taukopaikka

Hevosenharjalla

Hevosenharjalta laskeutuminen on hieman kivikkoista polkua...

Ja lopussa reitti kulki taas teitä pitkin