Tänään sit pakattiin vaihteeksi retkieväät satulalaukkuun ja lähdettiin poneilla pitkästä aikaa Tipuharjun suuntaan. Sieltä suunnalta oli siis odotettavissa lumen peittämät polut... Linjan alla olevan harjanteen oli tuuli kinostanut erittäin tiiviiksi lumeksi ja meno näytti tältä:

Laavulla pidettiin tauko ja nautittiin kuumaa kaakaota, eväsleivät ja suklaata.

Ja tauolta suunnaksi seuraavat harjut:

Harjuilla oli tuuli kasannut valtavat kinokset, joten ei jatkettu sieltä enää "lisälenkkiä" vaan lähdettiin takaisinpäin. Samalla päätin, että pitää tulla harjuille lumikengillä talsii vähän jälkiä, mitä sitten ratsastella... Ja päätetiin, että otetaan seuraavalla kerralla Hiski matkaan, niin eiköhän ne polutkin aukea. Ainakin viime talvena Hiski "kynti" tiensä kaikkien suurteen kinosten läpi, kun Funi juuttui niihin kiinni

Toinen lyhyempi tauko pidettiin vielä kotimatkalla:

Ja reissun jälkeen putsattiin  hevoset lumesta ja pakattiin ne vilttien ja loimien alle kuivumaan pihattoon:

Reissu kesti melkein 4 tuntia ja kivaa oli

Hevoset hoidettuamme otin göötit & porot matkaan ja karautin autolla Tipuharjuun, josta lähdettiin Sannan kanssa vielä lumikenkäilee ja avaa kengillä muutama heppapolku... ja lunta riitti - varsinkin harjulla! Harjulla oli kinostanut ihan valtavat kasat lunta ja kinokset oli niin kovia, että lumikengillä ei edes uponnut niihin. Iskin sauvan väärinperin hankeen ja vain sompa jäi näkyviin... eli Hiskin voimaa tarvitaan siellä! Tehtiin sitten sellainen "kierto-reitti" vähän suojasemmalta puolelta harjua noiden pahimpien kinosten ohi.