Tänään Vegalla 3 starttia. Ekalta radalta nolla, mutta ei mikään huima aika. Mutta nolla mikä nolla ja sitä myötä osallistumisoikeus SM-kisoihin. Muuten Vega kävi kauhean kuumana; tikkasi minua käteen ja kahteen paitaan tuli tuuletusaukot... puri pohkeesta radalle mennessä ekan esteen taakse siirtyessä (normaalisti vaan räkyttää ja kulkee siinä metrin päässä minusta. Yritin näyttää siltä että ei satu, ei tapahtunut mitään ettei meitä hylätä valmiiksi... radan jälkeen silppusi pallon tuhannnen päreiksi silmät raivosta kiiluen Rolling Eyes Ei normaalia Vegan käytöstä.

Toiselle radalle samanlainen minun pureminen esteen taakse siirtyessä ja yritti karata, mutta palautin ja sitten odotti nätisti lähtölupaa. Tehtiin puhdasta kunnes se vaan irtosi sinne väärään putkeen - siinä ei pitänyt olla mitään vaikeeta, mutta sinne se meni... siitä otin koiran takas ja jatkoin oikean putken kautta radan loppuun ja loppukin tehtiin puhdasta. Jäi vähän kaivelemaan tuo, että laskin sen tolleen "karkaamaan".

Kolmannelle radalle Vega nukkui vaan kerällä autossa eikä ollut halukas tulemaan autosta pois. Tuli sit kuitenkin ku vähän "suostuttelin". Lähdin tokana ja kaverit piti sitä rataantutustumisen ajan, mutta Vega oli ihan unelias eikä jaksanut edes haukkua. Ennen radalle menoa haukkui sentään muutaman kerran, muttei purrut. Saatiin kielto kepeiltä ja putkelta ja yliaikaa yli 8 sekunttia Embarassed

Vinka 6 kk. Kuva: Anne Laamanen