Parina päivänä on satanut lunta, mutta kohta maa on jo ollut musta

Eilen varustin ponin, ratsastajan ja koirat suurella määrällä heijastimia ja valoja ja kävin pimeän maastossa. Lyhyen autotiepätkän talutin kaikkia nelijalkaisia, mutta muuten koirat sai vilistää irti ponin perässä ja edellä. Ja ilmeisesti meidät nähtiin - sen verran kiltisti autoilijat vaihtoivat pitkät pois ja hiljensivät vauhtia kohdallamme  Otsalampun valossa näki hyvin, tölttäiltiin ja käveltiin ihan kuin päivänvalossakin! Laukkailut jätettiin tällä kertaa väliin, niin oli koirillekin vähän inhimillisempi lenkki. Olisi mielenkiintoista, jos joku olisi ottanut meistä kuvan salamavalolla... oltiin varmaan tosi villi näky

Ja tälläiselta näyttää kännykuva ilman salamaa (koiran valo näkyy kuitenkin). Oikeasti omin silmin ei todellakaan ole noin pimeää lampun valossa!

Minä en tunnetusti lenkkeille teitä pitkin (siis hihnalenkkejä) vaan ajan ennemmin autolla jonnekin vartavasten. Hihnalenkkejä ei tule enää harrastettua kuin agireeneissä ja kisoissa. Kun lunta ei ole maassa, lenkeillä on näyttänyt tältä:

Vipsun karva oli taas kasvanut pitkäksi, joten pidimme maanantaina parturointi-illan  Vipsusta tuli jälleen kanin näköinen (muistutti jo lattiamoppia...) Vipsu on myös saanut uuden "jakkaran", jonka päällä se häkissä ollessaan näyttää istuvan. Kotona ollessani Vipsu saa olla koko ajan irti ja loppuillasta se yleensä makaa sohvalla tai Vinkan vieressä. Takan edusta on myös sen lempipaikkoja. En ole vielä huomannut, meneekö Vinka kanin viereen nukkumaan vai toisinpäin.