Perjantaina pitkästä aikaa Punkkikselle ja samana iltana ohjelmassa pitki sauvakävelylenkki pimeässä mökkimaastoissa karhuja peläten... La-aamuna pitkästä aikaa Seijan ja "susikoira" Ronin kanssa pitkällä lenkillä ja la-iltana Annen & Markun ja koirien kanssa lenkillä... tänään Pian kanssa hiki-lenkillä... joten ainakin on tullut lenkkeiltyä tänä vkl:na :c)

Tänä aamuna suunnattiin auton nokka kohti Mikkeliä ja agikisoja kera Tanjan & Ronin sekä äiskä kannustusjoukoissa. Ja hyvin kannustikin. Ekalta radalta otettiin tosin kumpikin hylyt, mutta toiselta Vegalle 0-voitto ja Tanjalle & Ronille 3.sija puhtaalla radalla, mutta ihan hienoisella yliajalla. Tosin sitä tuplanollaa ei saatu vieläkään. Ekalta radalta tippu eka rima ja sit sössin kepeille ohjauksen. Ja lopuksi kun oli virheet alla löysäilin ohjauksessa ja Vega hyppäs tokavikan esteen väärään suuntaan. MUTTA ekalla radalla aivan upea puomin kontakti!!! Toisella puomi tokavika este ja aloin vähän varmistella ja karjuin(?) pysähtymiskäskyä vähän turhan aikaisin ja Vega hidasti vähän liikaa ja liian aikaisin - tyhmä minä, onneksi ei kostautunut loikkana kontaktin yli. Lisäksi tuli pari tosi pitkää kaarrosta suoran putken jälkeen, muuten hyvä toinen rata.

Ja myöhemmin 1-luokassa Vegan tytär Cindy sai ensimmäisen 0-tuloksensa, joka oikeutti luokkavoittoon! Upeaa Anne & Cindy :c)